Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Interesuje mnie czy mieliście kiedyś przeskok sytuacyjny. 8-(
Moze cały czas tak macie.Przez przeskok sytuacyjny rozumiem to kiedy jest dana sytuacja i nagle zdarza sie nastepna.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2011 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 640 / 7 / 0
To tak jak idziesz ulicą na przykład i nagle jest inna sytuacja,jesteś gdzie indziejrobisz coś innego. :nuts: :nuts:
  • 3129 / 26 / 0
Nie miałem tak, ale to objaw przedawkowania.
High, how are you?
  • 640 / 7 / 0
Acha.To nieźle.Pozdro.
  • 1053 / 76 / 0
Moj ziomek tak mial po bardzo, bardzo duzej ilosci papierow (4 albo 8, raczej 8), raczej z LSD
  • 3129 / 26 / 0
Tak, ten efekt sie pojawia przy wysokich dawkach, rozpieprzenie pamięci krótkotrwałej.
High, how are you?
  • 5790 / 1186 / 43
Również po dużej ilości benzydaminy , ciekawy efekt.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 344 / 6 / 0
Po 4-AcO-DMT, 30mg. Nie było mnie przez parę minut.
  • 1530 / 9 / 0
Po pierwszych jaraniach zioła tak miałem.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 45 / / 0
Jak zmixuje alko i clony to tak często mam i raz po glbu ;p
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.