Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Interesuje mnie czy mieliście kiedyś przeskok sytuacyjny. 8-(
Moze cały czas tak macie.Przez przeskok sytuacyjny rozumiem to kiedy jest dana sytuacja i nagle zdarza sie nastepna.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2011 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 640 / 7 / 0
To tak jak idziesz ulicą na przykład i nagle jest inna sytuacja,jesteś gdzie indziejrobisz coś innego. :nuts: :nuts:
  • 3129 / 26 / 0
Nie miałem tak, ale to objaw przedawkowania.
High, how are you?
  • 640 / 7 / 0
Acha.To nieźle.Pozdro.
  • 1053 / 76 / 0
Moj ziomek tak mial po bardzo, bardzo duzej ilosci papierow (4 albo 8, raczej 8), raczej z LSD
  • 3129 / 26 / 0
Tak, ten efekt sie pojawia przy wysokich dawkach, rozpieprzenie pamięci krótkotrwałej.
High, how are you?
  • 5790 / 1186 / 43
Również po dużej ilości benzydaminy , ciekawy efekt.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 344 / 6 / 0
Po 4-AcO-DMT, 30mg. Nie było mnie przez parę minut.
  • 1530 / 9 / 0
Po pierwszych jaraniach zioła tak miałem.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 45 / / 0
Jak zmixuje alko i clony to tak często mam i raz po glbu ;p
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.