Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Interesuje mnie czy mieliście kiedyś przeskok sytuacyjny. 8-(
Moze cały czas tak macie.Przez przeskok sytuacyjny rozumiem to kiedy jest dana sytuacja i nagle zdarza sie nastepna.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2011 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 640 / 7 / 0
To tak jak idziesz ulicą na przykład i nagle jest inna sytuacja,jesteś gdzie indziejrobisz coś innego. :nuts: :nuts:
  • 3127 / 28 / 0
Nie miałem tak, ale to objaw przedawkowania.
High, how are you?
  • 640 / 7 / 0
Acha.To nieźle.Pozdro.
  • 1052 / 77 / 0
Moj ziomek tak mial po bardzo, bardzo duzej ilosci papierow (4 albo 8, raczej 8), raczej z LSD
  • 3127 / 28 / 0
Tak, ten efekt sie pojawia przy wysokich dawkach, rozpieprzenie pamięci krótkotrwałej.
High, how are you?
  • 5985 / 1238 / 43
Również po dużej ilości benzydaminy , ciekawy efekt.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Po 4-AcO-DMT, 30mg. Nie było mnie przez parę minut.
  • 1530 / 10 / 0
Po pierwszych jaraniach zioła tak miałem.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 45 / / 0
Jak zmixuje alko i clony to tak często mam i raz po glbu ;p
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.