Najlepiej chyba podszedł mi 2-cp (nie brałem fety, ale ludzie mówili, że jest takie amfetaminowe myślenie) właśnie czułem ten fresh, wszystko dało się jasno przemyśleć, przeanalizować, lubię takie efekty po dragach, czasami po mj tak jest (dużo słabiej niż po 2-cp i inny profil tego fresha), o ile nie za dużo wypale i mnie nie z mindfuckuje
Najgorzej chyba po 4-MEC, gdzie jest przechujowy nieogar w głowie, po mieszankach też w sumie
Coś po czym czujecie się lekko, ale nie lekko na ciele tylko lekko na umyśle
Najlepiej chyba podszedł mi 2-cp (nie brałem fety, ale ludzie mówili, że jest takie amfetaminowe myślenie)
Po 2c-p miałem "najbrudniejsze" myśli ever,
Dla rozjaśnienia rysunek przedstawiający założenie fazy kwantowej:
[ external image ]
najbrudniejsze ever? dla mnie wręcz to było tak zajebiste myślenie iż mógłbym tak myśleć na co dzień, nic nie zakłócało mi myśli, były takie leciutkie, mógłbym się na tym wyciszyć i nie myśleć o niczym, a jak już o czymś pomyślałem było to przedstawione w sposób jasny i bardziej niż zwykle zrozumiały dla mnie. No ale wiadomo na każdego działa inaczej
Szukam właśnie jeszcze podobnych środków o takim wpływie na mózgownicę bo owe 2-cp w pewnych momentach daje mi odczuć swoje chemiczne wartości i jest to wstrętne uczucie + ciężko byłoby używać tego częściej
blablab pisze:Kiedyś przez jakieś pół roku jechałem na takim combie codziennie- 2,4- 3,6g piracetamu + 10mg winpocetyny + dużo (chela) magnezu + dużo lecytyny + 20mg fluoksetyny + kofeina (+ tauryna) i muszę powiedzieć, że chodziłem w tym czasie jak robot. Odrobiłem się z wieloma sprawami, świetnie się czułem, dużo lepiej się myślało i funkcjonowało.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.