Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Witam jestem z rodziną i jednym kumplem na nartach w południowym tyrolu i od jednej fajnej kobitki dostaliśmy numer do typa który ponoć biega w miasteczku. cena 10 euro itp alles klar aIe żeby wszyściutko odbyło sie kulturalnie nie chcemy dla niego walnąć tekstu i want to buy marijuana . jhako że nasze słownictwo w tym jezyku jest b ubogie dajcie jakieś określenia na torbe w slangu niemieckim.

podróże kształcą :finger:
  • 1 / / 0
witam bylem w berlinie podbijalem do typa ktorego nawet nie znalem pytalem o "grass" tak moge nawspomóc pozdrówy
Uwaga! Użytkownik chthc1991 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
ja tak samo we wiedniu - zajebisty giecik od mudżyna po 10 ojro

wogole polska to chyba kraj w ktorym najtrudniej zalatwic dragi bez znajomosci (w europie)
  • 292 / 5 / 0
mnie by chyba bardziej zdziwil obcokrajowiec ktory kaleczyl by moj ojczysty jezyk nieudanymi probami wyduszenia z siebie sensownego zdania niz przykladowe "gras please"
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 3129 / 26 / 0
Grass to tak średnio, prędzej weed lub pot.
High, how are you?
  • 1169 / 16 / 0
Sprawdzane w 3 krajach w europie.
1 był Amsterdam jak szliśmy po kółka do typa który biegał w klubie z niebieeskimi spidermanami, poszedłem i powiedziałem "we need some good 2 have fun all night. Could U show me XTC?".
Dotalim to co chcielim, ale to Amsik był.

W Wenecji zobaczyłem siedzącego na ławce typa z po chuju długimi dredami, standardowo Do U have some good 2 puff puff pass?
Typ się uśmiechnął dał na spróbowanie kilka machów z wielkiego blanta którego kopcił i sprzedał torbę wyjebaną ziołem (na oko z dobre ponad 5 g) za 15 ojro.

W Paryżu stało 2 czarnuchów najaranych jak świnia, co chwilę ktoś do nich podchodził, schodził na dół schodami po czym wracał na góre a oni czekali na następnych klientów.
Każdy (z wtedy mojej ówczesnej szkoły) bał się chuj wie czego, podbiłem i zapytałem " Do U have some Mary Jane 2 release the stress. We from Poland & need somethin' 2 fucked up 2nite".

A jak nie znasz niemca to nie próbuj kaleczyć, poprostu podejdz i powiedz we need smoke some weed. Could U help us ?

Bylebyś nie stanął i nie pierdolił "marijuana?" "grass?" bo jedyne co dostaniesz to bezczelną wyjebke.
następna sprawa, najpierw chcesz zobaczyć materiał, potem hajs nie na odwrót.
W razie jakbyś mu dał do ręki flotę a on ci nie wydał samary to spuszczaj wpierdol.
Wbrew pozorom większość ludzi z poza granicy naszego kraju boi się Polaków, myślą że jesteśmy tak samo pojebani jak ruscy :)
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.