Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Witam jestem z rodziną i jednym kumplem na nartach w południowym tyrolu i od jednej fajnej kobitki dostaliśmy numer do typa który ponoć biega w miasteczku. cena 10 euro itp alles klar aIe żeby wszyściutko odbyło sie kulturalnie nie chcemy dla niego walnąć tekstu i want to buy marijuana . jhako że nasze słownictwo w tym jezyku jest b ubogie dajcie jakieś określenia na torbe w slangu niemieckim.

podróże kształcą :finger:
  • 1 / / 0
witam bylem w berlinie podbijalem do typa ktorego nawet nie znalem pytalem o "grass" tak moge nawspomóc pozdrówy
Uwaga! Użytkownik chthc1991 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
ja tak samo we wiedniu - zajebisty giecik od mudżyna po 10 ojro

wogole polska to chyba kraj w ktorym najtrudniej zalatwic dragi bez znajomosci (w europie)
  • 292 / 5 / 0
mnie by chyba bardziej zdziwil obcokrajowiec ktory kaleczyl by moj ojczysty jezyk nieudanymi probami wyduszenia z siebie sensownego zdania niz przykladowe "gras please"
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 3127 / 27 / 0
Grass to tak średnio, prędzej weed lub pot.
High, how are you?
  • 1169 / 17 / 0
Sprawdzane w 3 krajach w europie.
1 był Amsterdam jak szliśmy po kółka do typa który biegał w klubie z niebieeskimi spidermanami, poszedłem i powiedziałem "we need some good 2 have fun all night. Could U show me XTC?".
Dotalim to co chcielim, ale to Amsik był.

W Wenecji zobaczyłem siedzącego na ławce typa z po chuju długimi dredami, standardowo Do U have some good 2 puff puff pass?
Typ się uśmiechnął dał na spróbowanie kilka machów z wielkiego blanta którego kopcił i sprzedał torbę wyjebaną ziołem (na oko z dobre ponad 5 g) za 15 ojro.

W Paryżu stało 2 czarnuchów najaranych jak świnia, co chwilę ktoś do nich podchodził, schodził na dół schodami po czym wracał na góre a oni czekali na następnych klientów.
Każdy (z wtedy mojej ówczesnej szkoły) bał się chuj wie czego, podbiłem i zapytałem " Do U have some Mary Jane 2 release the stress. We from Poland & need somethin' 2 fucked up 2nite".

A jak nie znasz niemca to nie próbuj kaleczyć, poprostu podejdz i powiedz we need smoke some weed. Could U help us ?

Bylebyś nie stanął i nie pierdolił "marijuana?" "grass?" bo jedyne co dostaniesz to bezczelną wyjebke.
następna sprawa, najpierw chcesz zobaczyć materiał, potem hajs nie na odwrót.
W razie jakbyś mu dał do ręki flotę a on ci nie wydał samary to spuszczaj wpierdol.
Wbrew pozorom większość ludzi z poza granicy naszego kraju boi się Polaków, myślą że jesteśmy tak samo pojebani jak ruscy :)
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.