Pokazujcie go innym i jedzcie MDMA ze swoimi bliskimi
http://www.youtube.com/watch?v=qttRqxDY ... F99D831518
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Gluciorro, wiesz może z którego roku jest ten film?
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Co do samych napisów, całkiem nieźle, choć w paru miejscach zdarzyło się, że gadali, a nie było napisów do tego. Poza tym nie zauważyłem większych niezgodności.
x = x
A 15% zamiast 50% to nie wiem jak to zrobiłem, chyba przez nieuwagę ;)
Swoją drogą zajebista robota ! dzięki wielkie... już jakiś czas temu chciałem zobaczyć ten dokument ale był tylko po ang, a mój angielski jest dość marny ;) Co do filmu, to nie oceniam bo nie zobaczyłem jeszcze... ale za jakąś chwilę będę oglądał ;)
Gluciorro pisze:No właśnie też byłem zajebiście zaskoczony obiektywnością i rzetelnością filmu, chyba nie widziałem drugiego takiego dokumentu o narkotykach.
Jeśli ktoś nie widział (w co wątpię osobiście :D) to polecam, jest na twojejtubie po polsku.
Strasznym jest, jak bardzo chcą z nas robić idiotów i strasznym jest to, że im się udaje. ;)
Motyw z 15% zamiast 50%, pojawia się jeszcze (chyba, nie przysłuchałem się dokładnie) przy momencie kiedy mówią, że ilość serotoniny spada od 50% do 85%. ;)
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
ale film ciekawy, szkoda tylko że osoba która obejrzy połowę i wyłączy nie będzie znała finału i będzie myślała, że MDMA jest złe i niedobre i rząd ma rację
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.