Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
Witam :D
Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
  • 672 / 126 / 0
jestes robotem.
  • 386 / 2 / 0
Może wyrobiłeś sobie tolerancję? Ja kiedyś wzięłam 30 tabletek, i nastepnęgo dnia 10 - ale to nic nie dało, czułam się tak samo przez cały Piątek (Bo te 30 wzięłam w Czwartek). To była moja pierwsza i ostatnia próba zrobienia ciągu, bo stwierdziłam, że to nie ma sensu. Zrób sobie przerwę i weź za jakiś czas. Skoro brałeś wczoraj to pewnie jeszcze nie do końca wytrzeźwiałeś. Ja na przykład jak wezmę DXM to czuję efekty przez 1 dzień, przez 2 następne jestem normalna, ale nie do końca trzeźwa. Cały czas DXM jest w moim organiźmie. Czasem zastanawiam się, czy ja w ogóle trzeźwieje, czy może po prostu przyzwyczaiłam się do fazy i czały czas jestem na niskim 1 plateau DXM :) . Z tym, że w ostatnim czasie on połączył się z 1 plateau LSA i 1 plateau 4-HO-MET'a, więc w ogóle od ostatniego koncertu Carbon Based Lifeforms przyroda (a zwłaszcza drzewa, choć są łyse) wyglądają intrygująco. A jak słucham muzyki to muszę sobie powtarzać (Przecież nie brałaś żadnego kwasu, ta muzyka faktycznie tak kosmicznie brzmi).
  • 109 / / 0
19dbwa10 pisze:
Witam :D
Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.

Wyjechało do Warszawy, znalazło prace i założyło szczęśliwą rodzinę.
  • 634 / 4 / 0
Co wyscie sie tak ostatnio upadli na ten DXM ? :huh:
  • 69 / / 0
ta kodeina co jest w Acodinie to nie zawsze działa, serio
  • 72 / 1 / 0
W aco nie ma kody,tylko dekstrometaforan.I gwarantuje że to zawszę działa.
Nie rozumiem jak to mogło się stać naprawdę musisz być robotem,cyborgiem.
I czy na pewno 600g a nie mg?
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2010 przez Logu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2775 / 39 / 0
Re: Dawka DXM
Nieprzeczytany post autor: BS »
A może producent słysząc o hordach dzieci i młodzieży odurzającej się nikczemnie jego świętym lekiem wypuścił na rynek zwałowaną partię, aby raz na zawsze zniechęcić ćpunów do odwiedzania aptek?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
to był znak od boga abyś przestał ćpać.
  • 312 / 1 / 0
Logu pisze:
W aco nie ma kody,tylko dekstrometaforan.I gwarantuje że to zawszę działa.
Nie rozumiem jak to mogło się stać naprawdę musisz być robotem,cyborgiem.
I czy na pewno 600g a nie mg?
THANKS CAPTAIN OBVIOUS
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...