ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
macie tak czasem ze macie ochote cos ze sobą zrobic, nosi was, czasem nawet chuj wie czemu?

ja napierdalam czasami w ścianę :wall: , czasem poguję po pokoju, slucham glosno muzy, az mnie uszy bolą, ogladam jakies zywiolowe koncerty, nirvana, tool w ktorych to widac wyraznie, ze stan emocjonalny lidera ma cechy wspólne z moim aktualnym http://www.youtube.com/watch?v=Zw3FTiWRXF8 ; gram na gitarze, byle co, kakofonię, wkurwiam sie znowu poguję, czasem płaczę, znowu chuj wie co ze sobą zrobić, rzucam poduszkami, dlugopisami, kostkami do gitary w sciane, w podloge, czuje ze słabo to dziala, nie jestem usatysfakcjonowany i chuj.nie wytrzymuję, az w koncu przechodzi :nuts:

jak sobie radzicie z tym stanem? jakie macie sposoby, nie licząc używek?

pzdr
  • 845 / 12 / 0
Obserwuj oddech...albo lepiej sciagnij kilka buchow mj - dla mnie najlepsze lekarstwo na wkurwienie ;) Używki - to sie liczy ;)
  • 2767 / 36 / 0
Słyszałeś o masturbacji?
  • 333 / 12 / 0
Ha ha ha :-P masturbacja jajec :-P czasem pomaga...ale dobrze by bylo zebys mial taka kolezanke..co do rasi to do ... wiadomo gdzie- i miodek :-P a jesli chodzi o takie normalniejsze metody to ja lubie wtedy pojsc sobie troche wypic.. - Ale to tylko dobre grono bo inaczej calkiem sie wkurwisz... , -sam sporo ćwicze wiec powiem ze to tez jest czasem dobry sposob na rozladowanie emocj, gry-u mnie SAN ANDREAS :mrgreen: wiem ze stare...juz sie nie smiac :-P ..A swego czasu jak mialem taki naprawde hujowy nastroj to wychodzilem do ludzi na ulice i robilem im rozne jazdy.. :-P ha ha nawet sobie sprawy nie zdajesz jacy ludzie potrafią byc przyjebani i gapowaci :-p a dzieki temu lepsi niż kabarety w tv :lol: sprawdz to (nie ublizalem nikomu- chodzi o bardzo powazna kulturalna rozmowe ktora konczył text niszczacy ich twarze :moody: - a ich samych albo smieszył albo wprawiał w zaklopotanie, -tak czy inaczej mialem z tego mega ubaw.. :lol: sprawdz-polecam-fajna sprawa ;-) pozdr
<<<La Fete Continue..>>>
  • 1611 / 34 / 0
Chciałem założyć wątek "Stres" i myślę, że o tym też warto rozmawiać - o zjawisku, występowaniu, przyczynach, przebiegu i przede wszystkim sposobach walki z nim. Zanim się rozpiszę, to warto wspomnieć o dobrym - motywującym stresie, pewnym spidującym napięciu; oraz złym stresie - niszczącym ciało i dusze.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3129 / 26 / 0
Trening / rower / psy trance.

Whiteman46 - Twój post to jakiś jebany komiks. Nie jesteśmy na gg...
High, how are you?
  • 146 / 1 / 0
Profesjonalny w pełni zautomatyzowany z pakietem abs esp trolling na forach/jutube.pl/pokrewnych qrestwach

Prowokacje, przelewanie złości i własnego niedojebania na innych to me szaty na codzień.
  • 80 / / 0
wkurwilem sie niedawno ze az rozsadzalo mnie od srodka.zobaczylem kogos na kim mi zalezalo a spalilem sie u niej 100%
wpadlem do domu,rozebralem do gaci,20 pompek,bieg bokserski,kolanka (podskakujesz i kolanami tak do przodu i w boki),pojacyki bokserskie,50 brzuszkow,przysiady z front kickiem i taka serie do zajebania,poskakalem,wypocilem sie i przeszlo prawie.teraz jeszcze mocna muza i dalo rade bez narko.
walenie w sciane rekami bym nie polecal,mozna kosci sobie polamac
  • 920 / 163 / 0
na wkurwienie to dżojo. a zamiast sciane nakurwiac to siebie w twarz ;] autoagresja tez czasem rozladowuje napiecia... ;]
  • 333 / 12 / 0
chsn pisze:
Trening / rower / psy trance.

Whiteman46 - Twój post to jakiś jebany komiks. Nie jesteśmy na gg...
no spoko, moze faktycznie z tymi minkami przesada troche ;-) ale to raczej spowodowane pogodnym stanem ducha w jakim bylem niz checia zdenerwowania tu obecnych Panstwa. pozdrawiam i za komiksa przepraszam ;-) peace
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.