ja napierdalam czasami w ścianę :wall: , czasem poguję po pokoju, slucham glosno muzy, az mnie uszy bolą, ogladam jakies zywiolowe koncerty, nirvana, tool w ktorych to widac wyraznie, ze stan emocjonalny lidera ma cechy wspólne z moim aktualnym http://www.youtube.com/watch?v=Zw3FTiWRXF8 ; gram na gitarze, byle co, kakofonię, wkurwiam sie znowu poguję, czasem płaczę, znowu chuj wie co ze sobą zrobić, rzucam poduszkami, dlugopisami, kostkami do gitary w sciane, w podloge, czuje ze słabo to dziala, nie jestem usatysfakcjonowany i chuj.nie wytrzymuję, az w koncu przechodzi :nuts:
jak sobie radzicie z tym stanem? jakie macie sposoby, nie licząc używek?
pzdr
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Whiteman46 - Twój post to jakiś jebany komiks. Nie jesteśmy na gg...
Prowokacje, przelewanie złości i własnego niedojebania na innych to me szaty na codzień.
wpadlem do domu,rozebralem do gaci,20 pompek,bieg bokserski,kolanka (podskakujesz i kolanami tak do przodu i w boki),pojacyki bokserskie,50 brzuszkow,przysiady z front kickiem i taka serie do zajebania,poskakalem,wypocilem sie i przeszlo prawie.teraz jeszcze mocna muza i dalo rade bez narko.
walenie w sciane rekami bym nie polecal,mozna kosci sobie polamac
chsn pisze:Trening / rower / psy trance.
Whiteman46 - Twój post to jakiś jebany komiks. Nie jesteśmy na gg...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.