ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
macie tak czasem ze macie ochote cos ze sobą zrobic, nosi was, czasem nawet chuj wie czemu?

ja napierdalam czasami w ścianę :wall: , czasem poguję po pokoju, slucham glosno muzy, az mnie uszy bolą, ogladam jakies zywiolowe koncerty, nirvana, tool w ktorych to widac wyraznie, ze stan emocjonalny lidera ma cechy wspólne z moim aktualnym http://www.youtube.com/watch?v=Zw3FTiWRXF8 ; gram na gitarze, byle co, kakofonię, wkurwiam sie znowu poguję, czasem płaczę, znowu chuj wie co ze sobą zrobić, rzucam poduszkami, dlugopisami, kostkami do gitary w sciane, w podloge, czuje ze słabo to dziala, nie jestem usatysfakcjonowany i chuj.nie wytrzymuję, az w koncu przechodzi :nuts:

jak sobie radzicie z tym stanem? jakie macie sposoby, nie licząc używek?

pzdr
  • 845 / 12 / 0
Obserwuj oddech...albo lepiej sciagnij kilka buchow mj - dla mnie najlepsze lekarstwo na wkurwienie ;) Używki - to sie liczy ;)
  • 2784 / 56 / 0
Słyszałeś o masturbacji?
  • 333 / 12 / 0
Ha ha ha :-P masturbacja jajec :-P czasem pomaga...ale dobrze by bylo zebys mial taka kolezanke..co do rasi to do ... wiadomo gdzie- i miodek :-P a jesli chodzi o takie normalniejsze metody to ja lubie wtedy pojsc sobie troche wypic.. - Ale to tylko dobre grono bo inaczej calkiem sie wkurwisz... , -sam sporo ćwicze wiec powiem ze to tez jest czasem dobry sposob na rozladowanie emocj, gry-u mnie SAN ANDREAS :mrgreen: wiem ze stare...juz sie nie smiac :-P ..A swego czasu jak mialem taki naprawde hujowy nastroj to wychodzilem do ludzi na ulice i robilem im rozne jazdy.. :-P ha ha nawet sobie sprawy nie zdajesz jacy ludzie potrafią byc przyjebani i gapowaci :-p a dzieki temu lepsi niż kabarety w tv :lol: sprawdz to (nie ublizalem nikomu- chodzi o bardzo powazna kulturalna rozmowe ktora konczył text niszczacy ich twarze :moody: - a ich samych albo smieszył albo wprawiał w zaklopotanie, -tak czy inaczej mialem z tego mega ubaw.. :lol: sprawdz-polecam-fajna sprawa ;-) pozdr
<<<La Fete Continue..>>>
  • 1611 / 35 / 0
Chciałem założyć wątek "Stres" i myślę, że o tym też warto rozmawiać - o zjawisku, występowaniu, przyczynach, przebiegu i przede wszystkim sposobach walki z nim. Zanim się rozpiszę, to warto wspomnieć o dobrym - motywującym stresie, pewnym spidującym napięciu; oraz złym stresie - niszczącym ciało i dusze.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3127 / 27 / 0
Trening / rower / psy trance.

Whiteman46 - Twój post to jakiś jebany komiks. Nie jesteśmy na gg...
High, how are you?
  • 147 / 1 / 0
Profesjonalny w pełni zautomatyzowany z pakietem abs esp trolling na forach/jutube.pl/pokrewnych qrestwach

Prowokacje, przelewanie złości i własnego niedojebania na innych to me szaty na codzień.
  • 80 / / 0
wkurwilem sie niedawno ze az rozsadzalo mnie od srodka.zobaczylem kogos na kim mi zalezalo a spalilem sie u niej 100%
wpadlem do domu,rozebralem do gaci,20 pompek,bieg bokserski,kolanka (podskakujesz i kolanami tak do przodu i w boki),pojacyki bokserskie,50 brzuszkow,przysiady z front kickiem i taka serie do zajebania,poskakalem,wypocilem sie i przeszlo prawie.teraz jeszcze mocna muza i dalo rade bez narko.
walenie w sciane rekami bym nie polecal,mozna kosci sobie polamac
  • 920 / 164 / 0
na wkurwienie to dżojo. a zamiast sciane nakurwiac to siebie w twarz ;] autoagresja tez czasem rozladowuje napiecia... ;]
  • 333 / 12 / 0
chsn pisze:
Trening / rower / psy trance.

Whiteman46 - Twój post to jakiś jebany komiks. Nie jesteśmy na gg...
no spoko, moze faktycznie z tymi minkami przesada troche ;-) ale to raczej spowodowane pogodnym stanem ducha w jakim bylem niz checia zdenerwowania tu obecnych Panstwa. pozdrawiam i za komiksa przepraszam ;-) peace
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.