Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy wierzysz w magie?
tak, wierzę że istnieje
134
24%
tak, nawet praktykuję
83
15%
nie, jestem sceptykiem
104
19%
wyjebane
235
42%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 3
MAGIA
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
...no właśnie, czy ćpuny czarują? :)
czy wierzą w ogóle w magię? czy jest to tylko siła naszej podświadomości i wiary?
wypowiadajcie się na owy temat i w ewentualności w jakim celu została ona przez Was użyta.
Ostatnio zmieniony 29 października 2009 przez onaJegoMac, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pleban »
Po raz pierwszy z tą terminologią spotkałem się mając 12 - 13 lat, nie powiem... bardzo mnie to zaciekawiło.
Na początku była wicca, magia żywiołów... same pierdoły, potem przyszedł czas na chaos i ceremoniały( do dziś pamiętam przetapiane srebra:P ahh...jebać ceremonialną, za dużo pierdolenia) , jeszcze później przyszła pora na astrologię i demonologię (w szerokim znaczeniu tego słowa). A całkiem nie dawno zacząłem głębsze studiowanie hermetyzmu, choć jak na razie to się opierdalam.

Kierowała mną chęć samodoskonalenia, lepszego poznania świata, spojrzenia na wiele rzeczy z zupełnie innej strony( na przestrzeni czasu zdaje mi się że po prostu nie potrafiłem kwacha pochytać:/).
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Jakbym miał mozliwość to był rzucił na ciebie klątwę.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
650 mg i wtedy wierzę
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Psy-Blue »
Mnie zastanawia ten typ -> http://www.youtube.com/watch?v=xzpXjJjb8U4
Mind freak...

Ciekawe ile w tym prawdy.
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Tak ! Ja praktykuję! Ale moim zdaniem to jest siła naszej podświadomości.... Po prostu model psychologiczno-informacyjny :)

W każdym bądź razie Magia jest zajebista :D

Najbardziej podoba mi się w niej filozofia okultystyczna oraz klimat :)
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Chaotka wyczaruj mi 1kg methampfetaminy :D:P
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
[quote="Chaotka"]
Tak ! Ja praktykuję! Ale moim zdaniem to jest siła naszej podświadomości.... Po prostu model psychologiczno-informacyjny ]

no właśnie. same rytuały zaklęć dają taką wiare
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
NeuroDriver pisze:
Nikt nie zrobi tego tak dobrze jak Ty sam ;]
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Chaotka pisze:
NeuroDriver pisze:
Nikt nie zrobi tego tak dobrze jak Ty sam ;]
Zaczynasz czaić.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.