Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 122 / 4 / 0
Jak to jest u was z tą agresją po stymulantach? Wszędzie jest napisane, że amfa czy też koks wywołują agresję, ale osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem, aby ktoś chciał się po niej napierdalać, już prędzej po alkoholu obserwowałem takie zachowania u innych czy też nawet u siebie. Wiadomo energia jest, ochota na wszystko, ale jest też lepsze samopoczucie, także zastanawiam się czy da radę w ogóle ostro wkurwić się na kogoś po amfie? Inna sprawa, że jak coś tego typu brałem, nigdy nie było w pobliżu nikogo, kto chciałby mnie wyprowadzić z równowagi, więc nie wiem jak to jest...
  • 1611 / 35 / 0
miałem 2 dni temu taki sprawdzian: nafukany ładnie i podpity, nagle 2 karków zrzuca koszulki i chcą się napierdalać, a jeden z nich miał mi załatwić zioło (od tego drugiego)... Miał problem, chciał się napierdalać, ale u mnie zero agresji, za to 100% spokój i w kurwę odwaga.

Agresje bardziej wzmaga alko niż feta, a i tak wszystko zależy d psychiki - poryty łysy łeb ma napierdalania we krwi i jest gotów w każdej sytuacji, a zjarany hipis - student humanista raczej woli werbalne środki przekazu...

Nie zmienia to faktu, że mam czasami ochotę zakurwić solidnie z laczka w ryja - szczególnie jak widzę szefową :-D
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 164 / 3 / 0
Każdy pewnie ma inacze i każdy stymylant inaczej działa .
Ja mam tak, że: fecie, mefie wogóle wręcz przeciwnie,
po koksie w 80 proc. ogarnia mnie wkurwka więc nie biorę (ale nie agrecha w kierunku innych),
kawa, red bull - hmm często szybciej się denerwuję .

Ta słąwna agrecha poskiego karka :
to system przyliczeń,
anabole, alk i feta albo koks, ale głownie to pierwsze.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: creev »
aj tam. Prawda taka, że agresor pojawia sie tylko u osob, ktorzy na codzien maja z nim problem. A jak do tego zmieszają go z alko pojawia sie mega agresor i trzeba uwazac na kazde slowo jakie sie do nich wypowiada :D Takich osob wdłg mnie jest zdecydowanie mniejszosc.

W kazdym razie u ludzi zrównoważonych psychicznie feta bardziej działa optymistycznie z ogolnie pozytywnym nastawieniem nawet do osob, których "na trzezwo" nie zamieniłoby się nawet zdania.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
co do samej amfy to nie spotkałam się z czyjąś agresją, wręcz nafukanego szczescie i dobroc do ludzi otacza. Ale jeśli już pomieszać amf z alkoholem to zdarzyło mi sie być nieżle wkurwioną jeżeli ktoś wyprowadził mnie z rownowagi. A niektórym znajomkom na imprezie nawet dosc sie pojebało i total agresja.
Poprostu nie pić do spida i juz :) jeżeli ma sie skłonności do agresji

No i na zejściu to jestem rozdrażniona i wyżywam sie na obojętnie kim.
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.