Agresje bardziej wzmaga alko niż feta, a i tak wszystko zależy d psychiki - poryty łysy łeb ma napierdalania we krwi i jest gotów w każdej sytuacji, a zjarany hipis - student humanista raczej woli werbalne środki przekazu...
Nie zmienia to faktu, że mam czasami ochotę zakurwić solidnie z laczka w ryja - szczególnie jak widzę szefową :-D
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Ja mam tak, że: fecie, mefie wogóle wręcz przeciwnie,
po koksie w 80 proc. ogarnia mnie wkurwka więc nie biorę (ale nie agrecha w kierunku innych),
kawa, red bull - hmm często szybciej się denerwuję .
Ta słąwna agrecha poskiego karka :
to system przyliczeń,
anabole, alk i feta albo koks, ale głownie to pierwsze.
W kazdym razie u ludzi zrównoważonych psychicznie feta bardziej działa optymistycznie z ogolnie pozytywnym nastawieniem nawet do osob, których "na trzezwo" nie zamieniłoby się nawet zdania.
Poprostu nie pić do spida i juz :) jeżeli ma sie skłonności do agresji
No i na zejściu to jestem rozdrażniona i wyżywam sie na obojętnie kim.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.