Narkotyki nie spowodowały u mnie żadnego lęku przed ludźmi, a jeżeli chodzi o wstręt, to od paru lat utrzymuje się on na tym samym poziomie. W sumie, np dzięki MDMA, jestem bardziej wyluzowany w kontaktach np z nowo poznanymi ludźmi.
feydewey pisze: Mi się wydaje, że amfetamina.
Narkotyki nie spowodowały u mnie żadnego lęku przed ludźmi, a jeżeli chodzi o wstręt, to od paru lat utrzymuje się on na tym samym poziomie. W sumie, np dzięki MDMA, jestem bardziej wyluzowany w kontaktach np z nowo poznanymi ludźmi.
Też jak fejdełej jestem bardziej wyluzowany, jednak to od trawy ;)
jaracz6 pisze: Też jak fejdełej nie mam fobii.
Też jak fejdełej jestem bardziej wyluzowany, jednak to od trawy ;)
Od jakiegoś czasu myślę o ograniczeniu/zaprzestaniu ale to nie jest takie proste. A mówią, że marycha nie uzależnia.
wujek supra
wujek supra
one love
golden afternoon pisze: ja mam stwerdzone poczatki socjofobii, na 99% jestem pewny ze baka do tego przylozyla swoja dlon. Mimo to i tak bede jarac i tak
wujek supra
to jest ona wysoce psychozogenna dla niektoruch:P
i dysortografogenna tesz
znam takich, których ziółko dosyć "oddaliło" od społeczeństwa - ale od początku tacy palacze są lekko socjopatyczni, pewnie palenie po prostu przyspiesza nieuniknione, albo jest mocnym "czynnikiem sprzyjającym"
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.