Narkotyki nie spowodowały u mnie żadnego lęku przed ludźmi, a jeżeli chodzi o wstręt, to od paru lat utrzymuje się on na tym samym poziomie. W sumie, np dzięki MDMA, jestem bardziej wyluzowany w kontaktach np z nowo poznanymi ludźmi.
feydewey pisze: Mi się wydaje, że amfetamina.
Narkotyki nie spowodowały u mnie żadnego lęku przed ludźmi, a jeżeli chodzi o wstręt, to od paru lat utrzymuje się on na tym samym poziomie. W sumie, np dzięki MDMA, jestem bardziej wyluzowany w kontaktach np z nowo poznanymi ludźmi.
Też jak fejdełej jestem bardziej wyluzowany, jednak to od trawy ;)
jaracz6 pisze: Też jak fejdełej nie mam fobii.
Też jak fejdełej jestem bardziej wyluzowany, jednak to od trawy ;)
Od jakiegoś czasu myślę o ograniczeniu/zaprzestaniu ale to nie jest takie proste. A mówią, że marycha nie uzależnia.
wujek supra
wujek supra
one love
golden afternoon pisze: ja mam stwerdzone poczatki socjofobii, na 99% jestem pewny ze baka do tego przylozyla swoja dlon. Mimo to i tak bede jarac i tak
wujek supra
to jest ona wysoce psychozogenna dla niektoruch:P
i dysortografogenna tesz
znam takich, których ziółko dosyć "oddaliło" od społeczeństwa - ale od początku tacy palacze są lekko socjopatyczni, pewnie palenie po prostu przyspiesza nieuniknione, albo jest mocnym "czynnikiem sprzyjającym"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.