Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
mam zawiasy 4 miesiace na 2 lata koncza sie w maju(llus pol roku proby) teraz koleina wpadka jak mam sie z tego wybronic zeby niesiedziec
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: OldSmuggler »
wymienić musk na egzemplarz działający debilu.
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Pawel_31 pisze:
mam zawiasy 4 miesiace na 2 lata koncza sie w maju(llus pol roku proby) teraz koleina wpadka jak mam sie z tego wybronic zeby niesiedziec
ja bym spierdalał. czasami ciezko sie z polska dogadac.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Raczej masz małe szanse żeby się wykarastać :rolleyes: Powiedz żeś uzależniony i zapytaj czy możesz karę na terapię wymienić. Nie wiem czy to coś da, słyszałem jedynie, że przy odrobinie szczęścia możesz uniknąć paki. Albo rób jak syncro zalecił: bierz dupę w troki i spierdalaj gdzie pieprz rośnie.

Mi się kończą zawiasy za bakę w tym roku, mam nadzieję, że wpady nie zaliczę :)

Kurwa jak można drugi raz wpaść. Stary ja bym ten worek z paleniem suchym gardłem przełknąl
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pawel_31 pisze:
ile masz lat. tzn więcej niż 21 ? 31 po nicku ? Czy poprzednie zawiasy były za przestępstwo z tej samej grupy ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 5299 / 104 / 0
Napisał: druga wpadka... Nieciekawie <_<
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="pilleater"]
Napisał]

ważne jest czy za przestępstwo z tej samej grupy np. przeciwko mieniu. Pierwszy przypał mogł mieć za kradzież a drugi za dragi.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 5299 / 104 / 0
Jeżeli miał dwa różne to raczej się mu myknie, ja np chodzę wąlczę i żyję %-D Jeśli jednak wpadł drugi raz na tym samym, to by było nad wyraz dziwne, że napisał tego posta. Z tego co mi wiadomo, po wpadce za ten sam paragraf przed końcem zawiasów, panowie umÓndÓrowani nie mają w zwyczaju puszczać złowionej rybki do odbycia się rozprawy. Choć chuj ich tam wie ^_^
  • 708 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel_31 »
2 takie same niestety posiadanie niewielka ilosc
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
Jeżeli pierwsze przestepstwo które popełniłes i za które dostałes zawiasy jest podobne do tego drugiego, sąd "musi", nie to że chce czy nie, ale "musi" z urzędu odwiesić pierwsze zawiasy i pójdziesz siedziec. Jeżeli natomiast pierwsze przewinienie i drugie róznią sie od siebie, tzn np jezeli pierwsze było wyłudzenie lub kradziez, a drugie za narko to sąd "nie musi" odwieszać, odwiesza obligatoryjnie czyli na wniosek kuratora lub gdy twoja postawa podczac tego rozstrzygniecia jest naganna, lub jeżeli jest to jedyny środek karny jaki w takim wypadku jest odpowiedni.
Ale...
po co ja to pisze, kolega pewnie dawno już siedzi....:P
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.