Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Witam

Chciałbym żebyście ocenili czy dziwne zachowanie mojego kolegi moze być spowodowane ze złapał bad tripa lub przedawkował.

W kilka osósb poszlliśmy do naszego "domku" na torach gdzie każdy usiadł i przysypialiśmy. Kolega P. spał i smiał się przez sen. Gdy go obudziłem nie wiedział co robi, spadł z fotela nie umiał trafić do dzwi. Gdy wyszedł z innymi znajomymi na dwór spadł z kanapy i wtedy się zaczeło. Zaczoł iść w drugą stronę niz do domu. Po pewnym czasie zawrócił i zaczoł rozmowę z koleżanką na temat z przed kilku dni ale w sposób typu "jak wy mnie nie potrzebujecie to nie musicie mi klucza dorabiać, mam was w dupie" - chodziło oto że nie było czasu zeby mu klucz dorobić do naszego domku i on się za to keidyś obraził, ale przejdzmy dalej. Zaczoł iść w strone domu razem z nami. Nagle zaczął biec a koleżanka J. go goniła i tak przez pół osiedla.

Gdy spotkaliśmy go pod blokiem zaczoł się taki dialog:
P: Jak dobrze ze was widze J. coś odwaliło goni mnie po całym osiedlu
My: P. to chyba Tobie odwaliło, zaczełeś uciekać a myśmy Cię szukali. Pamiętas zjak byliśmy na torach?
P: Oczym wy gadacie?! J. was wkręciła.

W tym momecie się strasznie wystraszył i uciekł do domu.

Co otym sądzicie? Czy on jest jakich psychiczny czy może bad trip? Jak bad to pcozym mu się tak mogło stać? Znam go od 3lat i nigdy nie zauwarzyłem podobnych akcji.

WIem ze temat może się wydawać niktórym śmieszny ale ja prosże tylko o poważne odpowiedzi ponieważ na prawde się martwimy o kumpla

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 105 / 0
Ty się lepiej zacznij martwić ortografią i przestańcie ćpać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
myślę, że Wasz kolega jest zjebem genetycznym; nie wińcie go za to
.
  • 1067 / 206 / 0
Miałem do czynienia z czymś takim. Najpierw zaczął spierdalać po polach a potem wmawiał nam że mu się to śniło. Jest trochę nieciubareta, to fakt, ale nigdy więcej nie odjebał takiej akcji. W sumie miał prawo uciekać bo mu spaliliśmy palenie, które chciał z kimś innym skopcić. Ten sam typek ma jechane po rajtach czasami.
A może po prostu zrobiło mu się smutno w serduszku i uronił łezkę, której nie chciał ujawnić? :'(
I don't do drugs. I am drugs.
  • 749 / 5 / 0
Po osiedlu pewnie pociąg go gonił.
I'm broken.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vegas »
tez bym sie martwil. jesli kolesia tak odlaczylo to moze miec powazne problemy. jesli to badtrip to ok, powinno sie ulotnic. ale jesli cos mu w mozgu sie pochrzanilo mocniej to nieciekawie.
  • 2 / / 0
jesli by sie okazalo ze ten kolega ma takie jazdy bez cpania to ja go dodam do listy w temacie z kim chcialbys zjarac gibla
Die when You can do no more damage

Give them nothing, take them everything
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
myślę że to przez trawę która paliliście
pewnie była na odczynie kwasowym
czyli nasączana lsd
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 6 / 1
Po czym tak sie stalo ? Po ziole ?
Moze sie przepalil i wyciagnely sie jakies ulomnosci psychiczne, o ile to mozliwe po ziole, mysle ze w skrajnych przypadkach tak.
Druga kwestia:jak czesto palil ziolo ?
trzecia kwestia:Mogl sie dobrze zjarac i jestescie wkrecani w jego najlepszy wkret %-D
:kawa: & :skret: o n l y
  • 81 / 4 / 0
ma jechane po rajtach
co to znaczy? :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.