pamietam jak kiedyś baka była sprzedawana w pudełkach po zapałkach, a spid na sety w papierkach zawsze był. wogóle nie było kiedys to tak powszechne jak kiedyś. osobiście jak były czasy 'szuflad' to jeszcze wtedy nie paliłem pamiętam to jak kuzol mi pokazywał w pudełku po zapałkach bake to ja na to "jaaaaaaa narkotyki", mozna wtedy było na luzie miec przy sobie coś i palić i żadna parówa nie mogła nic zrobić. ehhh szkoda że teraz jest z tym taki przypał kiedyś to było bardziej andergrałndowe nie że teraz każdy elomałolata rzuca teksty w stylu "pal zioło bedzie wesoło" ja chce 10 lat wstecz !!!
Kiedyś np. kwasy były bardziej popularne, było więcej kwasiarzy i fakt, wszystko z tą tematyką związane bardziej undergroundowe.Żadnych podkoszulek z listkami gandzi na rynkach i tego typu pierdół.
Wybacza się chujowe początki (teraz to on hurtowo wciaga kox w IE hehe), ale jeszcze 5 lat temu sprzedawano jaranko w pudelkach po zapałkach :-)
Moim zdaniem to trochę przez ten pl h-h sprawy się popierdoliły tzn. mode na elozipero lub pixewixe
w pudelku po zapalkach
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.