twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Czekam na wasze opinie...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2007 przez Covert, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Covert nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Powerlife »
Mi to wygląda na gąsienice. Zbytnio sie nie znam na botanice, ale tak mi sie wydaje. Musisz pojsc do sklepu i sie zaopatrzyć w jakis środek owadobójczy.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za damę! ;)
Uwaga! Użytkownik Powerlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Covert »
kumpel tez mi tak gadal ze mu to wyglada na jakies gasienice....
Uwaga! Użytkownik Covert nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
taki domowy sposób na owday/pajęczaki i inne robactwo

Bieżesz ciepłą wodę (ale nie wrzącą) i zalewasz 5 papierosów bez filtra. Stoi to całą noc, rano przelewasz roztwór do rozpryskiwacza i spryskujesz tym roślinę, po tygodniu powtarzasz zabieg.

Zabije wszelkie robaki na śmierć! ;P

POZDRO
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Powerlife »
Ciekawy sposób ;)
Uwaga! Użytkownik Powerlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mista pita »
kup Talstar albo Decis w ogrodniczym i popryskaj rośline wg instrukcji na preparacie

a o chemie sie nie martw bo to wszystko sie biodegraduje i nie pozostawia śladow
poza tym wiekszość warzyw i owocow jest pryskana na potege i jakos żyjesz
każdy preparat ma ustalony termin po jakim sie rozkłada, zwykle kilka dni, wiec luz
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Covert »
Przez pare ostatnich dni ciagle u mnie padalo ale dzis jest ok ^_^ . Wywar z viceroyow zrobiony, dzis chyba na wieczor spryskam krzaka mam nadzieje ze bedzie ok bo jak nie... :( to kupie Talstar albo Decis. Oby nie trzabylo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.