twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Czekam na wasze opinie...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2007 przez Covert, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Covert nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Powerlife »
Mi to wygląda na gąsienice. Zbytnio sie nie znam na botanice, ale tak mi sie wydaje. Musisz pojsc do sklepu i sie zaopatrzyć w jakis środek owadobójczy.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za damę! ;)
Uwaga! Użytkownik Powerlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Covert »
kumpel tez mi tak gadal ze mu to wyglada na jakies gasienice....
Uwaga! Użytkownik Covert nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
taki domowy sposób na owday/pajęczaki i inne robactwo

Bieżesz ciepłą wodę (ale nie wrzącą) i zalewasz 5 papierosów bez filtra. Stoi to całą noc, rano przelewasz roztwór do rozpryskiwacza i spryskujesz tym roślinę, po tygodniu powtarzasz zabieg.

Zabije wszelkie robaki na śmierć! ;P

POZDRO
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Powerlife »
Ciekawy sposób ;)
Uwaga! Użytkownik Powerlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mista pita »
kup Talstar albo Decis w ogrodniczym i popryskaj rośline wg instrukcji na preparacie

a o chemie sie nie martw bo to wszystko sie biodegraduje i nie pozostawia śladow
poza tym wiekszość warzyw i owocow jest pryskana na potege i jakos żyjesz
każdy preparat ma ustalony termin po jakim sie rozkłada, zwykle kilka dni, wiec luz
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Covert »
Przez pare ostatnich dni ciagle u mnie padalo ale dzis jest ok ^_^ . Wywar z viceroyow zrobiony, dzis chyba na wieczor spryskam krzaka mam nadzieje ze bedzie ok bo jak nie... :( to kupie Talstar albo Decis. Oby nie trzabylo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.