Wszyscy Od dzisiaj wrocil Król , to znaczy od dzisiaj kazdy ma mowic na Nofa ELWIS PEZJLEJ
bo ten huj sie od tego gowna przekrecil ale nie bujta sie bo wlasnie powrocil z wielkim wybuchem
hahaha
Elwis , tylko nie przesadzaj z tym pudrem podskornie bo bedziesz mial takie gorki na lapach od tego tynku jak ja od oksykondona . A na plucach tez USG mi wykazalo ze jestem kyrwa laciaty od srodka jak krowa Milka.
jak puszcze resoraka po rekach to w dol i w gore jedzie, ale sie skurwysyn nie zwala bo mam koleiny jak huj.
PS: UWAGA Król Opiatów POWRACA.
PSS: przperaszam nof, ale kurwa dzisiaj chyba mi jakie krasnoludki do miski ze sniadaniem jakiego DMXa dodali albo inne Ronsony smiechowe , hohoho oh kurwa lepiej spierdalam po metadon bo pozniej bede smutny jechal po poludniu jak smutny zygmunt na jarmark ze zdechlymi kurczokami.
Z tego co wiem to w polsce tego nie ma. Wogóle polska to gówniany kraj, nie ma opioidów, jedyne co to morfina... I to na Rp.w :/
Daf ---> izolacja ----> utlenianie ----->izolacja ---->demetylacja -----> izolacja, A to wszystko przy substratach <1g
Jak wam sie z daf uda wuciagnac kode z dużą wyd. to juz bedzie wielki sukces.....
W sumie to dobrze, że bawisz się w tak słabe opiaty, a nie w mocne .
Prawdziwy heroinista , jak go zapytałem dzisiaj o oksymorfon, to zaśmiał mi się w twarz i powiedział,, To jak porównanie jednego kufla piwa, do litra wódki".
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.