Jak myslicie - jak wyglada sprawa szkodliwosci takiej skrecanej fajki? Niby taki tytoń jest "czystszy", nie jest tak nasaczany chemia, itd. ale taki skret bez filtra za zdrowy tez na pewno nie jest:) Oczywiscie zawsze mozna skrecac z filtrem, ale mi osobiscie psuje to trochę satysfakcje z palenia - fajka jest oczywiscie slabsza, ale i aromat w wypadku tytoniu smakowego jest nie za dobry.
Do nalogowcow: jak znajdujecie kompromis pomiedzy "muszę zapalić", a "musze skrecic fajke" na co dzien:) Skrecacie na zapas w domu, czy chodzicie wszedzie ze sprzetem do skrecania:) Zauwazylem, ze w momencie chcicy na papierosa, mozg palacza-skrecacza potrafi wymyślić naprawde niepowtarzalne miejsca do rolowania:)
I ogolnie - podzielcie sie swoim doswiadczeniem:) Co lubicie palic, moze macie jakies niepowtarzalne techniki skrecania?:)
edytowano tytuł. /Fuko
ps.ofcourse jezeli mnie ktos poczestuje takim ,,skretem,, to wezme czemu nie. :-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
pozdro
pozatym jak sie ma wprawe to szybko to nawet idzie (z tego co zauwazylem - sam niepale)
Do Panów Decydentów z administracji- zmieniliśmy czas na zimowy ;-) pozdrawiam :-)
[co do ma do rzeczy? czytałeś ogłoszenie nt. czasu na stronie głównej? - Night Garden]
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze: mi skrecala szlugi moja laska.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.