Jak myslicie - jak wyglada sprawa szkodliwosci takiej skrecanej fajki? Niby taki tytoń jest "czystszy", nie jest tak nasaczany chemia, itd. ale taki skret bez filtra za zdrowy tez na pewno nie jest:) Oczywiscie zawsze mozna skrecac z filtrem, ale mi osobiscie psuje to trochę satysfakcje z palenia - fajka jest oczywiscie slabsza, ale i aromat w wypadku tytoniu smakowego jest nie za dobry.
Do nalogowcow: jak znajdujecie kompromis pomiedzy "muszę zapalić", a "musze skrecic fajke" na co dzien:) Skrecacie na zapas w domu, czy chodzicie wszedzie ze sprzetem do skrecania:) Zauwazylem, ze w momencie chcicy na papierosa, mozg palacza-skrecacza potrafi wymyślić naprawde niepowtarzalne miejsca do rolowania:)
I ogolnie - podzielcie sie swoim doswiadczeniem:) Co lubicie palic, moze macie jakies niepowtarzalne techniki skrecania?:)
edytowano tytuł. /Fuko
ps.ofcourse jezeli mnie ktos poczestuje takim ,,skretem,, to wezme czemu nie. :-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
pozdro
pozatym jak sie ma wprawe to szybko to nawet idzie (z tego co zauwazylem - sam niepale)
Do Panów Decydentów z administracji- zmieniliśmy czas na zimowy ;-) pozdrawiam :-)
[co do ma do rzeczy? czytałeś ogłoszenie nt. czasu na stronie głównej? - Night Garden]
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze: mi skrecala szlugi moja laska.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.