Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Mi babeczka z halodoctor napisala 6 opakowan Nasenikow i powiedziala, ze "szuka Pacjentow" i jak jej polece jakis ludzi da mi % upustu. Ktos? Wysle recki z wycietymi danymi na priv.
  • 1174 / 222 / 23
@DoloresHaze11113
Dobry trick Panie Władzo na zdobycie naszych danych. My na tym forum bierzemy tylko hydroksyzyne i ketoprofen 100mg, a to wypisują wszyscy.
  • 1 / / 0
Co mówić na teleporadzie zeby dostac tramal lub coś innego
  • 139 / 8 / 0
poda mi ktoś adres strony na Priv co wypisza benzo? odwdzięczę sie w $
  • 97 / 4 / 0
Siema może ktos polecić jakieś fajne stronki gdzie można otrzymać certyfikaty na różne preparaty uśmierzające ból fizyczny oraz egzystencjalny ? 😝 Proszę PRIV śmiało całuje raczki
  • 97 / 4 / 0
Nie da rady umówić się online na NFZ bez zmiany przychodni nie ?
  • 24 / 3 / 0
Miesiąc temu od kumpla który próbował ogarnąć DHC na teleporadzie dostałem informacje, że wszedł przepis który pozwala lekarzom wypisywać tego typu leki ( II-N, III-N w przypadku DHC) tylko na standardowej wizycie.
Na ile to prawda, a nie wymówka lekarza na tyle wasze teleporady bedą ładnie ukrócone. każda benzodiazepina to IV-N także sądzę - analogicznie.
  • 3433 / 714 / 9
Receptim.pl. Mam mieszane uczucia. Pomogli mi po zabiegu tramalem 50x200, kontynowano terapię 30x200, choć chciałem repetę. A teraz problem, bo nie ma kontynuacji Relanium 5x20. Które miałem od ambulatoryjnego psychiatry. Proponują mi antyhistaminę na lekkie delirium. Mnie nic nie swędzi i ich też nie powinno. Czekam na zwrot pieniędzy, albo jeszcze na receptę, jeśli tak jak ostatnio prosiłem sprawę weźmie w swoje ręce poważny doktor, a nie ta pani, która jest służbistką.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2394 / 653 / 0
Na gwałt bym potrzebował czegoś gdzie wypiszą jakiekolwiek benzo. Odwdzięczę się !!
  • 3433 / 714 / 9
Receptim.pl. Odradzam. Nie wypisali tej rolki, nie zamienili na tramal, nie zaproponowali alternatywnego leku, kontakt się urwał, a obsługa nie zwróci mi pieniędzy. Pierdoleni złodzieje. Hatfu!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.