Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Mi babeczka z halodoctor napisala 6 opakowan Nasenikow i powiedziala, ze "szuka Pacjentow" i jak jej polece jakis ludzi da mi % upustu. Ktos? Wysle recki z wycietymi danymi na priv.
  • 1174 / 224 / 23
@DoloresHaze11113
Dobry trick Panie Władzo na zdobycie naszych danych. My na tym forum bierzemy tylko hydroksyzyne i ketoprofen 100mg, a to wypisują wszyscy.
  • 1 / / 0
Co mówić na teleporadzie zeby dostac tramal lub coś innego
  • 150 / 8 / 0
poda mi ktoś adres strony na Priv co wypisza benzo? odwdzięczę sie w $
  • 115 / 4 / 0
Siema może ktos polecić jakieś fajne stronki gdzie można otrzymać certyfikaty na różne preparaty uśmierzające ból fizyczny oraz egzystencjalny ? 😝 Proszę PRIV śmiało całuje raczki
  • 115 / 4 / 0
Nie da rady umówić się online na NFZ bez zmiany przychodni nie ?
  • 24 / 3 / 0
Miesiąc temu od kumpla który próbował ogarnąć DHC na teleporadzie dostałem informacje, że wszedł przepis który pozwala lekarzom wypisywać tego typu leki ( II-N, III-N w przypadku DHC) tylko na standardowej wizycie.
Na ile to prawda, a nie wymówka lekarza na tyle wasze teleporady bedą ładnie ukrócone. każda benzodiazepina to IV-N także sądzę - analogicznie.
  • 3459 / 731 / 9
Receptim.pl. Mam mieszane uczucia. Pomogli mi po zabiegu tramalem 50x200, kontynowano terapię 30x200, choć chciałem repetę. A teraz problem, bo nie ma kontynuacji Relanium 5x20. Które miałem od ambulatoryjnego psychiatry. Proponują mi antyhistaminę na lekkie delirium. Mnie nic nie swędzi i ich też nie powinno. Czekam na zwrot pieniędzy, albo jeszcze na receptę, jeśli tak jak ostatnio prosiłem sprawę weźmie w swoje ręce poważny doktor, a nie ta pani, która jest służbistką.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2392 / 654 / 0
Na gwałt bym potrzebował czegoś gdzie wypiszą jakiekolwiek benzo. Odwdzięczę się !!
  • 3459 / 731 / 9
Receptim.pl. Odradzam. Nie wypisali tej rolki, nie zamienili na tramal, nie zaproponowali alternatywnego leku, kontakt się urwał, a obsługa nie zwróci mi pieniędzy. Pierdoleni złodzieje. Hatfu!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.