Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Mi babeczka z halodoctor napisala 6 opakowan Nasenikow i powiedziala, ze "szuka Pacjentow" i jak jej polece jakis ludzi da mi % upustu. Ktos? Wysle recki z wycietymi danymi na priv.
  • 1174 / 228 / 23
@DoloresHaze11113
Dobry trick Panie Władzo na zdobycie naszych danych. My na tym forum bierzemy tylko hydroksyzyne i ketoprofen 100mg, a to wypisują wszyscy.
  • 1 / / 0
Co mówić na teleporadzie zeby dostac tramal lub coś innego
  • 159 / 10 / 0
poda mi ktoś adres strony na Priv co wypisza benzo? odwdzięczę sie w $
  • 125 / 4 / 0
Siema może ktos polecić jakieś fajne stronki gdzie można otrzymać certyfikaty na różne preparaty uśmierzające ból fizyczny oraz egzystencjalny ? 😝 Proszę PRIV śmiało całuje raczki
  • 125 / 4 / 0
Nie da rady umówić się online na NFZ bez zmiany przychodni nie ?
  • 27 / 3 / 0
Miesiąc temu od kumpla który próbował ogarnąć DHC na teleporadzie dostałem informacje, że wszedł przepis który pozwala lekarzom wypisywać tego typu leki ( II-N, III-N w przypadku DHC) tylko na standardowej wizycie.
Na ile to prawda, a nie wymówka lekarza na tyle wasze teleporady bedą ładnie ukrócone. każda benzodiazepina to IV-N także sądzę - analogicznie.
  • 3497 / 741 / 9
Receptim.pl. Mam mieszane uczucia. Pomogli mi po zabiegu tramalem 50x200, kontynowano terapię 30x200, choć chciałem repetę. A teraz problem, bo nie ma kontynuacji Relanium 5x20. Które miałem od ambulatoryjnego psychiatry. Proponują mi antyhistaminę na lekkie delirium. Mnie nic nie swędzi i ich też nie powinno. Czekam na zwrot pieniędzy, albo jeszcze na receptę, jeśli tak jak ostatnio prosiłem sprawę weźmie w swoje ręce poważny doktor, a nie ta pani, która jest służbistką.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
Na gwałt bym potrzebował czegoś gdzie wypiszą jakiekolwiek benzo. Odwdzięczę się !!
  • 3497 / 741 / 9
Receptim.pl. Odradzam. Nie wypisali tej rolki, nie zamienili na tramal, nie zaproponowali alternatywnego leku, kontakt się urwał, a obsługa nie zwróci mi pieniędzy. Pierdoleni złodzieje. Hatfu!
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.