Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 35 / 0
Od 2 lat caly czas w uderzeniu amfa meta oxandrolon anavar omnadren trenbolone meth mefisto oxy tramale litre wudki najlepiej naraz amfe potem na zjazd klony z oxy I browarami ale od 4 msc nie cpalem bylem w psychiatryku ale mine wypuscili I od 4msc bralem 10mg olanzapina dziennie od koniowala I wisdomo codziennie z 4-6mg klona I 5 dni temu postanowilem zejsc cold turkey z psychotropow zeby mnie mefedron lepiej wytarzal I sie zaczal Hartkor w nocy koszmary uczucie umierania kardiowpierdole bezsennosc a w dzien mam takie psychozy I paranoje jak Ci od alfy pvp I nie przesdzam slysze tysoace glosow tajniacy mnie sledza a poluja na mnie tureckie gangi z Berlina kiedy mi ten horror sie skonczy fizycznie mam haluny zimne I gorace poty mroczki a juz 5 dni bez niczego do lekarza nie pojade bo znow mnie zamkna w psychiatryku co mi pomoze jakis paracetamol? Kiedy to przejdzie bo nie dam rady I zaraz wale wudke I klony a to mi pogorszy faze po mefce pomocy blagam
  • 507 / 194 / 1
Weź klona i olanzapine i idź spać.Wyjeb reszte towaru bo się skrzywdzisz mocniej.
I lepiej się słuchaj psychiatry bo niedługo skończysz do końca życia w psychu,chyba,że wcześniej umrzesz.Z mózgu ci też dużo nie zostało wnioskuje po pisowni,ale może da się jeszcze coś odratować.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 35 / 0
Nie po to 5 dni coldturkey sie meczylem zeby mefisto mnie wytrzepalo a ja konia 5 dni trzepac bede tylko ile mnie tak trzymac bedzie odstawka more juz walic?
  • 365 / 103 / 0
Nie jest z Tobą aż tak źle skoro planujesz maraton na mefie . Bądźmy poważni.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 5774 / 1181 / 43
Przestań spamować do diabła !
Jesteś beznadziejny.

To jest poważny temat.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
Witam zjadłem 10g 4cmc w dzień noc bombki zarzucałem bez kruszenia.
Ciężko złapać oclddech, wymioty żółcią, mrowienie na twarzy, ciarki na głowie, spięty brzuch
Okropny pot.
Jak coś zjem to zaczynam sapać z czoła krople potu odrazu się pojawiają.
Przejdzie?
  • 5774 / 1181 / 43
Przejdzie.
Pij dużo wody, bierz suplementy, jedz i wyśpij się.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 129 / 35 / 0
@Revolut
 ! Ostrzeżenie
Głupie i niepotrzebne odzywki, warn do licznika - D5
MajowaMaja
  • / / 0
Przez kilka dni z jednym z doświadczonych użyszkodnikow HR hukalismy Majkę. Dowcip polega na tym, że nawet on się poddał z moimi nieistniejącymi kablami. Lepiej gorzej jakoś jednak szło. Już po zastospowaniu zabaw wywaliło mi z dala od jakiegokolwiek miejsca prób, koło zgięcia łokcia po ukosie i poniżej twarde kilkucentymetrowe coś spod skóry, boli jak ciort no i jest rozgrzane. Kolejne pytanie po kilku dniach zabawy krew mi zgęstniała tak, że de facto zaciągnięta kontrolka już była skrzepem. WTF?
  • 48 / 5 / 6
Wczoraj kolo godziny 16 w stanie mocnej nietrzeźwości, nieskutecznie próbowałem podać sobie dożylnie w przedramię roztwór powstały poprzez odsączenie filtrów po oksykodonie i morfinie. Roztwór miał barwę brudnoszarą, pływały w nim również najprawdopodobniej malutkie kawałki tabletek... Przez mój stan nie zwróciłem uwagi na to, że całe 2ml roztworu zamiast pójść w kabel, poszło podskórnie. Od tego czasu miejsce podania jest zaczerwienione i boli, szczególnie przy napięciu okolicznych mięśni. Jest również lekkie wybrzuszenie. Coś może mi się stać? Mogę sobie jakoś pomóc? Mam nadzieję, że ręki mi nie amputują.
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.