Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 398 / 155 / 0
@DobryWujas ale co rozkurczowe 130/140 ?! Nie ma tętna rozkurczowego xD pomyliłeś parametry.
Tętno 140 po ketonach i SOR? Wyśmieją ją i tyle.
  • 781 / 444 / 0
Nikt nikogo nie wyśmieje, dzwonić po karetkę w każdej sytuacji w której czujecie silne zagrożenie. Ja dzięki temu żyje, polecam każdemu.
  • 795 / 186 / 0
Miałaś rację, Lady.

Zrozumiałem, że typ ma wyższe rozkurczowe od skurczowego. XD
  • 7 / 1 / 0
Miałam na myśli to że w spoczynku bez zażywania niczego mi się waha między 130 a 140. Wczoraj po zażyciu miałam 190. Nie doprecyzowałam faktycznie xd W każdym bądź razie sytuacja ogarnięta, wzięłam parę klonów i przeszło %-D
  • 781 / 444 / 0
Wiec nie mogłaś wziąć od razu tych klonów skoro je miałaś to po jaki pies pisać posta?
  • 66 / 2 / 0
Dostane zjebe za powrot tutaj od co poniektórych pewnie, ale dobra

Wtorek jeden drink wieczorem, Środa piwo i drink (ofc z bacardi), czwartek thiocodin 300mg i hydroksyzyna, piątek drink poznym popołudniem, a dzisiaj kawa na pusty zoladek i truskawki (inne dni tez kofeina na pusty zoladek) i nagle mnie zemdlilo. Porzygalam sie (nienawidze tego z całego serca, ale ulzylo) i dostalam goraczki 38°C. Nie boli mnie brzuch, nie czuje ze zanosi sie na kolejne rzygi czy na srake. Zoladek po wyrzyganiu zakuł pare razy i teraz siedze pod kocami, w bluzie, dresie, skarpetach, wzielam tez ibuprom na goraczke i jakos przeszło

Oczywiście przychodze z pytaniem co jest do chuja? Jakby nie jadlam w tym tygodniu niczego czym moglabym sie otruc. Totalnie nie rozumiem co sie stało
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 781 / 444 / 0
Organizm po wstaniu rano oczekuje od Ciebie szklankę wody, a nie czarną kawkę. A tak serio to może być milion przyczyn twojego zemdlenia i nikt nie jest tutaj na pewno w stanie dać Ci diagnozy.
Udaj się do lekarza, zrób morfologię.
Możesz też mieć braki w elektrolitach, jest gorąco na dworze plus kawa wypłukuje. Pij dużo wody mineralnej Muszyna, może coś to pomoże.
  • 66 / 2 / 0
Juz wszystko okej, ale i tak powinnam serio isc do lekarza, bo pewnego dnia organizm sam mnie wyśle
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 5106 / 884 / 0
Jak długo znasz się z kodą i jak czesto wrzucasz ?
Nie wiem też jak wygląda dieta. Czy głodzisz się czy jeszcze normalnie posiłki.
Wyglada na typowy wpływ thiocodinu na żołądek połączony z katowaniem go alkoholem .
Nic też nie wiadomo o lekach które przyjmujesz.
Wszelkie nlpz z paracetamolem także tyrają żołądek.
Są osoby które mogą brac latami kode, a ktoś ze słabszym żołądkiem , nawet jest to genetyczne szybko zacznie odczuwać skutki .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 323 / 82 / 0
Podrażnienie żołądka lub może trzustka dała strzał ostrzegawczy przed ozt, jedynie co może to wykluczyć to wizyta i badania u lekarza
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...