Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 423 / 165 / 0
@DobryWujas ale co rozkurczowe 130/140 ?! Nie ma tętna rozkurczowego xD pomyliłeś parametry.
Tętno 140 po ketonach i SOR? Wyśmieją ją i tyle.
  • 788 / 446 / 0
Nikt nikogo nie wyśmieje, dzwonić po karetkę w każdej sytuacji w której czujecie silne zagrożenie. Ja dzięki temu żyje, polecam każdemu.
  • 813 / 193 / 0
Miałaś rację, Lady.

Zrozumiałem, że typ ma wyższe rozkurczowe od skurczowego. XD
  • 8 / 1 / 0
Miałam na myśli to że w spoczynku bez zażywania niczego mi się waha między 130 a 140. Wczoraj po zażyciu miałam 190. Nie doprecyzowałam faktycznie xd W każdym bądź razie sytuacja ogarnięta, wzięłam parę klonów i przeszło %-D
  • 788 / 446 / 0
Wiec nie mogłaś wziąć od razu tych klonów skoro je miałaś to po jaki pies pisać posta?
  • 82 / 6 / 0
Dostane zjebe za powrot tutaj od co poniektórych pewnie, ale dobra

Wtorek jeden drink wieczorem, Środa piwo i drink (ofc z bacardi), czwartek thiocodin 300mg i hydroksyzyna, piątek drink poznym popołudniem, a dzisiaj kawa na pusty zoladek i truskawki (inne dni tez kofeina na pusty zoladek) i nagle mnie zemdlilo. Porzygalam sie (nienawidze tego z całego serca, ale ulzylo) i dostalam goraczki 38°C. Nie boli mnie brzuch, nie czuje ze zanosi sie na kolejne rzygi czy na srake. Zoladek po wyrzyganiu zakuł pare razy i teraz siedze pod kocami, w bluzie, dresie, skarpetach, wzielam tez ibuprom na goraczke i jakos przeszło

Oczywiście przychodze z pytaniem co jest do chuja? Jakby nie jadlam w tym tygodniu niczego czym moglabym sie otruc. Totalnie nie rozumiem co sie stało
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 788 / 446 / 0
Organizm po wstaniu rano oczekuje od Ciebie szklankę wody, a nie czarną kawkę. A tak serio to może być milion przyczyn twojego zemdlenia i nikt nie jest tutaj na pewno w stanie dać Ci diagnozy.
Udaj się do lekarza, zrób morfologię.
Możesz też mieć braki w elektrolitach, jest gorąco na dworze plus kawa wypłukuje. Pij dużo wody mineralnej Muszyna, może coś to pomoże.
  • 82 / 6 / 0
Juz wszystko okej, ale i tak powinnam serio isc do lekarza, bo pewnego dnia organizm sam mnie wyśle
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 5133 / 891 / 0
Jak długo znasz się z kodą i jak czesto wrzucasz ?
Nie wiem też jak wygląda dieta. Czy głodzisz się czy jeszcze normalnie posiłki.
Wyglada na typowy wpływ thiocodinu na żołądek połączony z katowaniem go alkoholem .
Nic też nie wiadomo o lekach które przyjmujesz.
Wszelkie nlpz z paracetamolem także tyrają żołądek.
Są osoby które mogą brac latami kode, a ktoś ze słabszym żołądkiem , nawet jest to genetyczne szybko zacznie odczuwać skutki .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 326 / 83 / 0
Podrażnienie żołądka lub może trzustka dała strzał ostrzegawczy przed ozt, jedynie co może to wykluczyć to wizyta i badania u lekarza
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.