Wybierz jedno z powyższych
co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
25 marca 2024milionerzwyboru pisze: co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
Nie stosujcie takich dawek i to na sam początek, to nie noopept żeby ładować 10mg pod język, standardowa dawka to 5mg i to na żołądek a nie pod język gdzie przyswajalność jest większa, ja stosowałem około 3mg pod język i spkojnie efekt był wyczuwalny.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Czy oprócz jedzenia choliny przed zażyciem sunifiramu(np z jajek z żółtkami) coś jeszcze potrzebne aby zadziałał prawidłowo? Łączył ktoś z was sunifiram z pregabaliną i fenibutem?
Z 4h pamiętam działał i trza było dorzucić, podobnie jak noopiept.
Przyjęta dawka to 24mg sniffem (wyjątkowo, na potem zrobię se już kapsułki).
Działanie szybkie, wyraźne, robi się cieplej i pogodniej.
Mam wrażenie, że mam więcej sił i lepiej odczuwam swoje ciałko - czyli standard.
Pod koniec dnia możliwe, że zedytuje posta i dam obszermiejszy raport.
Ogólnie, z kofeina i modafinilem to mega fajny zestaw.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.