Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 238 / 0
@GermanskiOprawca antydepresanty biorę na stałe od 20 lat, neuroleptyki tylko kiedy jest potrzeba. Niedawno była, wjechał sulpiryd i jest git.

Jeszcze jest jeden dobry neuro, flupentiksol. W małych dawkach działa przeciwdepresyjnie i anksjolitycznie, zupełnie nie usypia tylko aktywizuje.
  • 998 / 269 / 0
@zburzony

A właśnie tego flupentiksolu nie spróbowałem, ale chuj już - mam bupropion na aktywizacje i się rozkręca gdzieś tam powoli. Ja mam tylko ami z neuro i już nie chcę dokładać, zresztą od chuja leków mam i starczy xD

@kropka855

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1483 / 238 / 0
Nie brałem parę tygodni sulpirydu, wczoraj zacząłem znowu dopiero. Myślę że powinien mi trochę pomóc stanąć na nogi po ostatnich ekscesach z fetą bo całą kurację lekami zjebałem w pizdu, o wiele za grubo było. Biorę 400 mg, liczę na wyrwanie się z apatii i depresji, braku energii i woli życia przy użyciu sulpirydu i pozostałych leków.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.