Jeszcze jest jeden dobry neuro, flupentiksol. W małych dawkach działa przeciwdepresyjnie i anksjolitycznie, zupełnie nie usypia tylko aktywizuje.
A właśnie tego flupentiksolu nie spróbowałem, ale chuj już - mam bupropion na aktywizacje i się rozkręca gdzieś tam powoli. Ja mam tylko ami z neuro i już nie chcę dokładać, zresztą od chuja leków mam i starczy xD
@kropka855
[ external image ]
czy taka mała dawka cos wpłynie na metabolizm i apetyt? ewentualnie na wagę? staram się schudnąć to no nie za bardzo by było gdyby mi to ten lek utrudniał
rzeczywiscie, masz racje z tym apetytem (i tyciem mam nadzieje tez), w porównaniu do kwetiapiny (od której zamienia się człowiek w jakiegoś super gloda) to w ogóle nie czuje się zwiększenia apetytu. Oczywiscie magik nfz sie pomylił i wypisał mi 200mg zamiast 50mg (wtf?) wiec musze jakoś to dzielić nożyczkami, oczywiście nie zrobili podziałki na tabletce bo po co
Nigdy nie czułem zwiększonego apetytu po silpirydzie, prawdę mówiąc na żadnym neuroleptyku poza flupentiksolem.
Biorę 150mg, jest to jedyny neuroleptyk, który dobrze na mnie działa, czuje przyjemną aktywizacje, brak urojeń ksobnych.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.