Ja ostatnio miałem poziom 1200,to mega wysoki,chociaż nie czuje wogóle, że mam aż taki wysoki.
Biorę sulpiryd już 20 lat,z przerwami,I teraz nie wiem czy dalej brać sulpiryd, z taką prolaktyna.
Biorę jeszcze wenlafaksynę 225mg
Pregabalina do 400mg
Mirtazapina 30mg.
Wszystko na depresje,I nerwicę lękową.
Myślicie że sens jest brać ten sulpiryd,przy takiej prolaktynie?
?
Walcz o cabaster agonista dopaminy, witamina b6 , agonisty d2 sa tez inne leki
Poczytaj. Nie jestem ekspertem ale rzucam pomysl .
Dostinex, norplocac, castagnus
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dawka 50x2
Czy w takich dawkach lek może mieć wpływ na wagę ciała ? Boje się utycia
Ja biorę amisulprydu 200 mg, w tej dawce mnie wycisza, trochę łagodzi emocje i chyba lekko przeciwlękowo działa.
Masz odpowiedź kilka postów wyżej. ZAPRZESTAŃ zaśmiecania forum poprzez pisanie tego samego 3 razy jednego dnia, w przeciwnym wypadku pójdziesz na odpoczynek. @V44
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.