Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Niestety zgadzam się z tą prolaktyna.
Ja ostatnio miałem poziom 1200,to mega wysoki,chociaż nie czuje wogóle, że mam aż taki wysoki.
Biorę sulpiryd już 20 lat,z przerwami,I teraz nie wiem czy dalej brać sulpiryd, z taką prolaktyna.
Biorę jeszcze wenlafaksynę 225mg
Pregabalina do 400mg
Mirtazapina 30mg.
Wszystko na depresje,I nerwicę lękową.
Myślicie że sens jest brać ten sulpiryd,przy takiej prolaktynie?
  • 5073 / 869 / 0
A.noe probowales zbic tej prolki
?
Walcz o cabaster agonista dopaminy, witamina b6 , agonisty d2 sa tez inne leki
Poczytaj. Nie jestem ekspertem ale rzucam pomysl .
Dostinex, norplocac, castagnus
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2807 / 363 / 0
O cabaser bardzo latwo dostać akurat bo sam czasami uzywam
  • 32 / 1 / 0
Siema , magik mi przepisal do snri na głównie somatyke
Dawka 50x2
Czy w takich dawkach lek może mieć wpływ na wagę ciała ? Boje się utycia
  • 111 / 6 / 0
Prolaktyna mocno skoczy, a wtedy dużo łatwiej się tyje. Niestety gdyby nie skoki prolaktyny ten lek byłby genialny.
  • 66 / 2 / 0
Chciałabym zapytać jaka jest różnica między sulpiryd a ami chodzi mi o działanie przeciwdepresyjne I aktywizujacy który jest z tych leków skuteczniejszy i w jakich dawkach ?
  • 1494 / 239 / 0
Mnie sulpiryd bardziej stymulował niż amisulpryd ale każdy może mieć inaczej, to podobne leki. Amisulprydu bierze się dawki 50-100 mg na aktywizację i depresję, sulpiryd 2 razy większe.
Ja biorę amisulprydu 200 mg, w tej dawce mnie wycisza, trochę łagodzi emocje i chyba lekko przeciwlękowo działa.
  • 66 / 2 / 0
To jaka jest najlepsza dawka sulpiryd aby działała aktywizujaco I przeciwdepresyjne?
  • 964 / 17 / 0
Czy sulpiryd powoduje tycie od samego leku?

Masz odpowiedź kilka postów wyżej. ZAPRZESTAŃ zaśmiecania forum poprzez pisanie tego samego 3 razy jednego dnia, w przeciwnym wypadku pójdziesz na odpoczynek. @V44
  • 70 / 6 / 0
Jak się sprawdza 50mg na nerwy doraźnie?

I czy kłóci się z paroksetyną Pregabaliną i Propranolonem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.