Substancje działające na poszczególne receptory
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Tomasz: "Panie, nie wiemy, dokąd idziesz. Jak więc możemy znać drogę?"
Odpowiedział mu Jezus: "Ja jestem drogą i prawdą, i życiem. Nikt nie przychodzi do Ojca inaczej jak tylko przeze Mnie.".
[ J 14]
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Państwo chce ścigać i podsłuchiwać, ale przepisy są jak sito
Czyli co nieco o mrocznych zakusach wroga...Nie zdążył spuścić w toalecie 200 gramów trawki
Chełmscy kryminalni zatrzymali 23-latka do sprawy pobicia mieszkańca miasta. W miejscu jego zamieszkania policjanci znaleźli i zabezpieczyli blisko 200 gram marihuany, które ten usiłował spuścić w toalecie. Dzisiaj z udziałem zatrzymanego będą wykonywane dalsze czynności procesowe. Jak się okazało, 23-latek powiązany jest ze środowiskiem pseudokibiców jednej z drużyn piłkarskich. Posiadanie znacznych ilości narkotyków zagrożone jest karą pozbawienia wolności do 10 lat.Zlikwidowane, zawsze jak jest coś dobrego to likwidują, a to co jest zamiast tego to kpina. Drugbank też słabe w porównaniu z tym. Było pięknie pokazane co z czym, agonizm/antagonizm/odwrotny agonizm, z enzymami też było oprócz receptorów. Ki, EC50, IC50 - wszystko było, ze źródłami... ehh...
Tomasz: "Panie, nie wiemy, dokąd idziesz. Jak więc możemy znać drogę?"
Odpowiedział mu Jezus: "Ja jestem drogą i prawdą, i życiem. Nikt nie przychodzi do Ojca inaczej jak tylko przeze Mnie.".
[ J 14]
Takie 5 w 1, tylko potrzebuję pomocy. Zarówno merytorycznej, jak i programistycznej, raczej przed końce roku nie wystartuję, a jak już to będzie tam max. 1/4 substancji opisana.
Jak ktoś chce pomóc, to priv
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata