Teoretycznie nie jest to klasyczne dublowanie serotoniny jak przy dwóch SSRI, ale i tak warto mieć to poukładane z lekarzem, żeby uniknąć dziwnych efektów albo pogorszenia samopoczucia.
Są badania, w których łączono tianeptynę z SSRI i nic złego się nie działo. Nie jest to powszechna praktyka, ale nie ma za bardzo teoretycznych przesłanek, żeby była tutaj jakaś niebezpieczna interakcja.
Medycyna to nauka empiryczna, więc trudno jest dowieść, że coś jest w 100% bezpieczne. To bardziej kwestia otwartości na ryzyko. Jak stosuje się jakiś nowy lek, kombinacje to zawsze trzeba się liczyć z tym, że istnieje pewne dodatkowe ryzyko ze względu na nieprzebadanie.
Uważajcie jako zielarz, były kamieniarz z grubej patologi i jebanych slamsów doświadczony człowiek który pamięta całe dzieje tego forum, i cała historie, ostrzegam was , jak szukacie antydepresantów to odpuścicie to jest przeznaczone do innego celu , a efekty odstawienne, o matko już po 3 dniach jest skręt , czy weźmiesz mniej czy więcej jest skręt, i to taki że te wasze dzieciaki kodeinkowe się chowają. Jest większy skręt nie po kartonie , jest większy skręt jak po Tramalu. Więc to zabawka dla dorosłych, brana z intencją, rekreacyjnie nie ekonomiczna, bez sensu , na depresję bez sensu. Po maratonie wręcz polecana.
Na koniec tych moich doświadczeń odczuć ,opini na temat tej nietypowej substancji jedna rzecz co definitywnie skreśla - chęć dorzutki nie do opanowania, bo to lek , a po to cukierki. Ja potrafiłem przero.ić 4 paczki w 2 dni. Nie miałem wtedy kratoma, więc zastąpiło ok super wątroba boli już po przerobieniu dwóch pak.
Dziękuję i pozdrawiam zapomniałem jak się tu pisze zawsze jestem.tam gdzie substancje nadzwyczajne. Nadzwyczajnie to się czuje po tej tianepetine bardzo nadzwyczajnie , ale nie oszykujmy się bo normalnie przypuśćmy po prostu
jestem naćpany opio...
Ale ja się nie znam dokładnie na farmakokinetykę , ale jeszcze raz moze kogoś uratuje trzymajcie się jak najdalej od tego najlepiej po prostu -cut , a ja to już zutylizuje na własny koszt. Bo właśnie będzie brakowało w poniedziałek więc sytuacja nie jest ciekawa,a wręcz tragiczna. Dobra wiem że OFT.
Uważajcie na to dziadostwo.
WARN. na razie słowny tylko i zdecyduj się czy chcesz żeby zutylizowć czy przygarnąć, żeby zużyć, ale próby "wymiany"/handlu nie są na tym forum dozwolone. /lady
Odpowiem na każde zapytanie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.