Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Dzisiaj miałem tą niesamowitą przyjemność pierwszy raz spróbować tegoż słynnego speedballa. Mimo że nie było to klasyczne hel + koko, tylko fent + resztka dość średniej jakości fety i metkat z 600mg pseudoefki.

Moja tolerancja na fetę i metkata jest na minimalnym poziomie za to aż za dobrze znam się z opio.

Więc tak: krok po kroku cały podekscytowany zacząłem od robienia metkata, kiedy koktajl znalazł się już w lodówce zacząłem od tej resztki fety na oko 60-100mg -sredniej jakości jak wspomniałem więc może z 1/3 tego to feta byla, ale wracając rozpuszczoną w 2ml wody do ich, przefiltrowana i już w strzykawkę.
Dalej zabrałem się za wyekstrachowanie fenta z plastra. Odciąłem 1/4 plastra 50um/h, przeciąłem jeszcze na 3 mniejsze części i wrzuciłem do 3ml etanolu.

20 minut później metkat był już gotowy więc szybka filtracja i wyszło ok 3,5ml, dolałem jeszcze ok 1ml do filtra żeby jak najmniej na nim zostało, piękny klarowny to nadszedł czas na fenta.

W etanolu moczył się ok pół h, jeszcze wymieszalem i wymerdalem te plastry i wszystko na łychę, odparowanie poszło gładko zostało niecałe 0,5ml spirytu.

No to mieszamy do fenta w spirycie dolalem metkata i fete. Wyszło ok 7ml mieszaniny(tak z ostrożności wolałem żeby było trochę bardziej rozcieńczone z racji że to pierwszy raz).

No to jazda wszystko już w strzykawie 10 z igłą 5(idealny rozmiar i do żył i do domięśniowych jak trzeba). Lampka, pasek i aż sam się zdziwiłem jak idealnie, leciutko, bezboleśnie igła weszła w żyłę(bo tak szczerze nie jestem w tym najlepszy, mam 3 żyły w które potrafię się w miarę bezproblemowo wkłuć więc muszę je oszczędzać haha).
Podawałem powoli ale przy połowie strzykawy poczułem to uczucie które można porównać chyba tylko z orgazmem, na parę sekund aż zapomniałem naciskać tłoka, dobra po podaniu całości chyba adrenalina mi skoczyła bo momentalnie zacząłem ogarniać, wyjąć igłę, kawałek gazy, zakleić. Po tym ogarze znowu wróciła fala eufori i teraz już mogłem oddać się jej cały więc oparłem się w łóżeczku o poduszkę i rozplywalem się... Uczucie podobne jak pierwszy raz z opio jakim był tramadol ale jeszcze bardziej euforyczne.
Niestety wszystko ma swój koniec więc pod koniec działania tego pięknego połączenia zdecydowałem się napisać ten tekst a co hah
Napewno to nie nasze ostatnie spotkanie ale na następne poczekam aż magik ogarnie emkę w krysztale.. jestem ciekaw tego mixu. Pozdro wszystkim
  • 20 / 4 / 0
09 lutego 2025wez_sie_ogarnij pisze:
Pytanie:
Palone piko + palony braun, czego się spodziewać?
Też się czaję na tego mixa. piko leży w szufladzie i czeka , pewnie ciężko będzie się przebić przez pikulca, bo mocniejszy . W którymś wątku czytałem, że ktoś podał sobie takiego miksa w pompie i średnio chwalił, bo przeważała stymulacja po piko.
Osobiście testowałem palony braun z crackiem na jednej blasze oczywiście - spoko kompozycja. Prawidłowy speedball dla palaczy xD
braun+ feta - też zawsze spoko. Jak za mocny hel i noody za wielkie łapie, to zaczynam wciągać fetę i robi się fajnie. Czasami tak wciągam kreski i zgarniam buchy helu co chwilę przed całe dnie i noce i spoko klepa xd
braun i mefa - też spoko, nawet bardzo spoko.
Teraz zostało tylko połączenie braun i piko spróbować.
  • 248 / 84 / 0
Majka+alfa pvp. Zastanawiam się ile przyjebać alfy, na majke mam tolerancje teraz 900mg. Nie próbowałam jej jeszcze z pvp. Ktoś coś podpowie?
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 13 / 0
Jak teorytycznie działałby mix fent + MDMA? Jebniecie lepsze niż hera z koką czy bardziej meh?
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 3177 / 368 / 0
MDMA z jakimkoleirk opio działa słabo, nie ma efektu synergii.
  • 40 / 2 / 0
morfina+nep. Ma to jakikolwiek sens? Tolerka bardzo niska i na ketony i na opio
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 8 / 1 / 0
Ma. Dopaminowy stymulant i klasyczny opioid, wszystko się zgadza.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.