Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Chciałbym poruszyć jedną kwestię (a w zasadzie upewnić się w jej słuszności).
Cały czas w tym wątku przewija się temat tolerancji krzyżowej pomiędzy THC palonym a tym jedzonym. Jednakowoż czy przypadkiem te dwie substancje nie są od siebie niezależne?

Mianowicie palone THC metabolizuje się w deltę9-THC natomiast jedzone w 11-Hydroksy-THC. W ostatnim czasie natknąłem się jednak na informację, że w przypadku spożycia ediblesów THC najpierw i tak metabolizuje się w delte9, natomiast później dopiero w 11hydroksyTHC.

Czy w związku z powyższym oznacza to, że występuje tolerancja krzyżowa pomiędzy tymi dwoma formami przyjmowania THC?
  • 3137 / 874 / 5
Nie. THC to domyślnie delta-9. Żeby otrzymać THC należy poddać obróbce termicznej (https://sklepsativa.pl/dekarboksylacja) THCA. Albo robisz to podczas palenia albo przed zrobieniem ediblesów.
11-hydroxy-THC jest metabolitem delta-9
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1 / / 0
Przyjmuję hempshoty od 1,5 roku.
W sumie to prawie codziennie i świetnie to polepsza mi humor i jakość snu.
Max to 20 ml.

Martwi mnie to, że w przypadku jazdy samochodem może być problem przy kontroli.

Po pierwsze - robiliście testy na THC po hempshocie lub mieliście jakiś przypał ?

Po drugie - interesuje mnie głównie relaks, dobry humor i DOBRE SPANIE, a nie trip -
Możecie polecić mi jakieś CBD lub inny zamiennik który legalnie zapewni to samo bez THC czy cholera wie czego co jest w tym hempshocie?

PS - robiłem dziś test na ślinę po powyższym zażywaniu hempshotów ( 45 godzin od ostatniego zażycia) - wyszło negatywnie, ale pewnie jakby był mocz lub krew to wyjdzie inaczej.

Państwo jest bezwzględne - nie chcę mieć problemów stąd jasna sprawa, że szukam zamiennika :)
  • 4284 / 697 / 2117
Piłem szoty od Rollmopsa, całkiem dobre. 20ml robiło fajnie, cena też adekwatna. Co do przypału to musiałbyś jebnąć kilka razy to samo i przetestować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / 1 / 0
polecam żelki green outa (cola/blueberries), czasami mam wrażenie jakby działały mocniej niz same shoty %-D
  • 1 / / 0
No właśnie ktoś jeszcze próbował te żelki od green out? Ile mniej wiecej trzeba zjeść , jakie działanie. Piłem do tej pory tylko fresh bomb truskawka i jest naprawdę mocna tyle, że droga u mnie w sklepie 80 zlotych, a te żelki 50-60zl i zastanawiam się czy warto. A te shoty Elixir panaromixa ktos testował?
  • 454 / 281 / 0
Na allegro znajdziesz za 63 PLN butlę truskawkową od GreenOut, nie ma co przepłacać w stacjonarce, szczególnie gdy są darmowe dostawy w programie smart.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 3 / 1 / 0
Jakie najlepsze shoty wg was pod wzgledem moc ujebania/cena z allegro?
  • 2 / / 0
Ja kupiłem space out tropical strong+. Tolerka zerowa od dawna nic.
Od 7 rano na nogach do tego nie wiele jadłem przez cały dzień. Około 20 30 ml. Powiem tak bomba życia...I generalnie bad trip bardzo nie przyjemnie. Nie zrobiłem nic a miałem grac na kompie xd trzęsienie obrazu cevy nie potrafiłem się ogarnąć. Uderzenia gorąca... generalnie faza podobna do tych które miałem z 10 lat temu po syntetycznych kanna. Masakra xd
  • 1 / / 0
sprawdz na allegro SpaceOut GALACTIC BOMB maja 3 smaki najlepszy dla mnie to cytryna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.