Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Chciałbym poruszyć jedną kwestię (a w zasadzie upewnić się w jej słuszności).
Cały czas w tym wątku przewija się temat tolerancji krzyżowej pomiędzy THC palonym a tym jedzonym. Jednakowoż czy przypadkiem te dwie substancje nie są od siebie niezależne?

Mianowicie palone THC metabolizuje się w deltę9-THC natomiast jedzone w 11-Hydroksy-THC. W ostatnim czasie natknąłem się jednak na informację, że w przypadku spożycia ediblesów THC najpierw i tak metabolizuje się w delte9, natomiast później dopiero w 11hydroksyTHC.

Czy w związku z powyższym oznacza to, że występuje tolerancja krzyżowa pomiędzy tymi dwoma formami przyjmowania THC?
  • 3177 / 888 / 5
Nie. THC to domyślnie delta-9. Żeby otrzymać THC należy poddać obróbce termicznej (https://sklepsativa.pl/dekarboksylacja) THCA. Albo robisz to podczas palenia albo przed zrobieniem ediblesów.
11-hydroxy-THC jest metabolitem delta-9
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1 / / 0
Przyjmuję hempshoty od 1,5 roku.
W sumie to prawie codziennie i świetnie to polepsza mi humor i jakość snu.
Max to 20 ml.

Martwi mnie to, że w przypadku jazdy samochodem może być problem przy kontroli.

Po pierwsze - robiliście testy na THC po hempshocie lub mieliście jakiś przypał ?

Po drugie - interesuje mnie głównie relaks, dobry humor i DOBRE SPANIE, a nie trip -
Możecie polecić mi jakieś CBD lub inny zamiennik który legalnie zapewni to samo bez THC czy cholera wie czego co jest w tym hempshocie?

PS - robiłem dziś test na ślinę po powyższym zażywaniu hempshotów ( 45 godzin od ostatniego zażycia) - wyszło negatywnie, ale pewnie jakby był mocz lub krew to wyjdzie inaczej.

Państwo jest bezwzględne - nie chcę mieć problemów stąd jasna sprawa, że szukam zamiennika :)
  • 4326 / 700 / 2117
Piłem szoty od Rollmopsa, całkiem dobre. 20ml robiło fajnie, cena też adekwatna. Co do przypału to musiałbyś jebnąć kilka razy to samo i przetestować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / 1 / 0
polecam żelki green outa (cola/blueberries), czasami mam wrażenie jakby działały mocniej niz same shoty %-D
  • 1 / / 0
No właśnie ktoś jeszcze próbował te żelki od green out? Ile mniej wiecej trzeba zjeść , jakie działanie. Piłem do tej pory tylko fresh bomb truskawka i jest naprawdę mocna tyle, że droga u mnie w sklepie 80 zlotych, a te żelki 50-60zl i zastanawiam się czy warto. A te shoty Elixir panaromixa ktos testował?
  • 468 / 284 / 0
Na allegro znajdziesz za 63 PLN butlę truskawkową od GreenOut, nie ma co przepłacać w stacjonarce, szczególnie gdy są darmowe dostawy w programie smart.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 4 / 1 / 0
Jakie najlepsze shoty wg was pod wzgledem moc ujebania/cena z allegro?
  • 2 / / 0
Ja kupiłem space out tropical strong+. Tolerka zerowa od dawna nic.
Od 7 rano na nogach do tego nie wiele jadłem przez cały dzień. Około 20 30 ml. Powiem tak bomba życia...I generalnie bad trip bardzo nie przyjemnie. Nie zrobiłem nic a miałem grac na kompie xd trzęsienie obrazu cevy nie potrafiłem się ogarnąć. Uderzenia gorąca... generalnie faza podobna do tych które miałem z 10 lat temu po syntetycznych kanna. Masakra xd
  • 1 / / 0
sprawdz na allegro SpaceOut GALACTIC BOMB maja 3 smaki najlepszy dla mnie to cytryna
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.