Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 2 / 0
Witam ! Posiadam jedną tabletkę Sevredolu (20 mg ), waga - 60 kg , wcześniejsze doświadczenia z opiatami to tramadol i kilkanaście razy kodeina ( maksymalnie 300 mg ). Czy majka w takiej małej ilości przyjęta załóżmy donosowo pokaże jakieś odczuwalne efekty ?
  • 545 / 8 / 0
Nie licz na fajerwerki. Lepiej to rozpuść i podaj p.r.
Luk.low@interia.pl
  • 1533 / 204 / 0
Lepiej to rozpuść i podaj i.v.
  • 1967 / 222 / 0
szachmat pisze:
Nie licz na fajerwerki. Lepiej to rozpuść i podaj p.r.
Co wy macie z tym pr? Naprawdę tak to lubicie? Prezeciez biodostepnosć donosowo i dodupnie jest identyczna, około 60%. A poza tym to tej tabletki szkoda wciagać, lepiej zacetylować a potem i.v. :)
  • 520 / 18 / 0
No dokładnie, z 20 mg siarczanu morfiny (czyli około 16mg morfiny) to nic innego jak acetylacja i podanie dożylne. A jak się boisz, to lepiej to komuś oddaj, bo po takiej dawce bez acetylacji i przy i.v. wątpię żeby Cię ładnie porobiło.
  • 266 / 19 / 0
Jakieś mieszane są tu opinie odn. (łatwości) przygotowania sevredolu do szota; przy standardowej metodzie z tych nowych tabsów z różowymi powłoczkami czasem wychodzi w miarę klarowny/aplikowalny roztwór, a czasem na tyle "mleczny" że trzeba (przy braku mikrofiltrów) filtrować przez szprycę z watą/chustką hig. Z czego to wynika?
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 261 / 7 / 0
Są jakieś nowe tabletki Sevredolu? Czy ktoś już miał z tym czymś do czynienia?
.
Co do opini wyrażonej kilka postów prędzej. Zastrzyk z 20mg siarczanu morfiny to naprawdę wspaniałą rzecz. Dla kogoś bez tolerancji, jest to naprawdę dawka w sam raz. Dla kogoś nieprzyzwyczajonego, to nie trzeba nic więcej do szczęścia.
Uwaga! Użytkownik Kredaguma jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
Z tego co wiem nie ma nowych tabletek. Masz na stanie jakieś inne niż standardowe? Jak one wyglądają?
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Wpadł mi w łapki sevradol z morfiną. Jako, że nigdy jeszcze z majką styczności nie miałem (ale moralizatorem już mówię, że zbyteczne ich trudy) to pytam tutaj jak to wpierdolić p.o. Od razu zaznaczam, że inne metody mnie nie interesują. Mam ze sobą etap kodeinowy (tylko wyrabianie receptorów zakończone dawką 180 mg). Ważę około 65 kg, liczę na przyjemną fazę, między lekką a średnią, a nie upierdolenie się z problemami. Jaką dawkę tych tabletek wziąć (zakładając, że mam tabletki po 20 mg) i trzeba ścierać ten wosk, co czytałem na pierwszych stronach? Do tego jakieś małe howto, typu czym popijać itp
  • 627 / 66 / 0
zdrap otoczkę, pogryź tabletki na drobny pył i połyknij popijając czymkolwiek, wodą, sokiem, czy co tam lubisz.
bierz najlepiej na pusty żołądek, albo na prawie pusty. Lepiej kopnie i może uda Ci się nie porzygac (dużo ludzi haftuje przy pierwszych razach).
weź najpierw 1-2 tabletki skoro chcesz fazę miedzy lekką a średnią. Jak po 1,5 h nic nie poczujesz to dorzuc jeszcze w zależności od tego jak sie będziesz czuł. morfina bardzo dobrze wchłania się drogą dojelitową i faza jest "milsza" i łagodniejsza, nie tak brutalna jak po podaniu iv. moim zdaniem.

z tymi tolerancjami to różnie jest, ja jak pierwszy raz brałam sevredol to byłam mocno przyzwyczajona do opio, byłam od dawna w ciągu tramalowym, a przecież wcześniej kilka lat bawiłam się heroinką (2 ciągi chyba roczne, nie pamiętam dokładnie, a potem na sportowo), raz też ampułkami m. a wzięłam tylko 2 tabletki - czyli w sumie 40 mg. Poczesało mnie tak, że przez 2 godziny "spałam" na narciarza.

Miłego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.