Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
szachmat pisze:Nie licz na fajerwerki. Lepiej to rozpuść i podaj p.r.
.
Co do opini wyrażonej kilka postów prędzej. Zastrzyk z 20mg siarczanu morfiny to naprawdę wspaniałą rzecz. Dla kogoś bez tolerancji, jest to naprawdę dawka w sam raz. Dla kogoś nieprzyzwyczajonego, to nie trzeba nic więcej do szczęścia.
bierz najlepiej na pusty żołądek, albo na prawie pusty. Lepiej kopnie i może uda Ci się nie porzygac (dużo ludzi haftuje przy pierwszych razach).
weź najpierw 1-2 tabletki skoro chcesz fazę miedzy lekką a średnią. Jak po 1,5 h nic nie poczujesz to dorzuc jeszcze w zależności od tego jak sie będziesz czuł. morfina bardzo dobrze wchłania się drogą dojelitową i faza jest "milsza" i łagodniejsza, nie tak brutalna jak po podaniu iv. moim zdaniem.
z tymi tolerancjami to różnie jest, ja jak pierwszy raz brałam sevredol to byłam mocno przyzwyczajona do opio, byłam od dawna w ciągu tramalowym, a przecież wcześniej kilka lat bawiłam się heroinką (2 ciągi chyba roczne, nie pamiętam dokładnie, a potem na sportowo), raz też ampułkami m. a wzięłam tylko 2 tabletki - czyli w sumie 40 mg. Poczesało mnie tak, że przez 2 godziny "spałam" na narciarza.
Miłego.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.