Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Nie dość że się trudno odciąga to jeszcze często się zacinają. Polecam z doz te zielone z gumką
Dwa posty wyżej dobry przepis ale dwie sprawy do poprawy:
Nigdy nie robiłem z 2,5 ml octu. Zawsze było półtora i była gitara, nigdy nawet dla testu nie dolałem więcej bo wychodzę z założenia że nie mam pieniędzy na eksperymentowanie i tracenie materiału wskutek
zaspokojenia ciekawości po raz drugi powód: po co zmieniać coś co jest dobre.
Druga rzecz: nie zostawiaj tak długo bez opieki (jak już masz dolanye ocet i wsypujesz KMnO4 to wymieszaj dokładnie na przykład kręcąc 3 minuty, jak już porządnie wymieszasz, odstaw, owszem – ale miej to na oku i jak zacznie rosnąć natychmiast wstaw do miseczki z lodem i zimną wodą, strzyknij 0.5 ml lodowatej wody do środka żeby zwolniło.
Najlepiej to w ogóle Nie pozwalać żeby urosło po prostu trochę trzymaj na wierzchu trochę w środku w zimnie i tym sposobem w 20 minut sprawny operator potrafi doprowadzić fioletowy burgund do Czernej smoły pachnącej wabiącym doktorem Pepperem
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja mam jedną i o dziwo jestem na niej x lat niezmiennie
"Rutyna to rzecz zgubna "
09 lutego 2026WithoutSoul pisze: Na ile dawek wam wychodzi? Ja mam z 720 mg psefki wsumie 4 dawki
Czy ktoś ogarnięty, najlepiej formalnie wykształcony w dziedzinie chemii, może wskazać na jakąś metodę zrobienia kota, który jest w 100% wolny od zanieczyszczeń metalami, takimi jak mangan czy chrom? Czytałem niektóre wątki, ale większość autorów tych metod, po samym sposobie składania zdań, nie wyglądała na ludzi godnych zaufania, jeśli chodzi o potencjalne przekształcenie mózgu w pomidora. Jestem otwarty na pracę i naukę, ale nie chcę ryzykować zdrowiem, dzięki za pomoc i pozdrawiam.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.