Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 13 / 0
Jakieś fajne RCki są legalne w Japoni? Może się wybiorę na wakacje i jakby się okazało, że jakieś benzofury albo 3mmc są still legal to chętnie posmakuję. Zna ktoś jakieś sklepy?
  • 2594 / 540 / 0
Osobiście nie byłem w stanie znaleźć nawet jednego sklepu RC z Japonii, powodzenia:D
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 2394 / 653 / 0
A co , umiesz w kanji czytać ?? czy bedziesz losował odczynnik z nadzieją że sie trafi 3 mmc? xD
  • 199 / 13 / 0
Mogę losować, nie musi być koniecznie 3mmc xD
I liczyłem, że będzie dodatkowo anglojęzyczna :D
Zresztą shit, jestem na moklo, zapomniałbym się. To w sumie nieaktualne, biorę torbę baklo i kody i tyle.
  • 2104 / 465 / 37
Lubisz koks?
  • 1072 / 123 / 3
  • 3442 / 715 / 9
W sumie to na myśl mi przyszła scena z filmu Babel gdzie głuchoniema dziewczyna naćpała się dropsami na dyskotece. Więc chyba z nielegalami nie powinno być problemu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2104 / 465 / 37
Nie ryzykowałbym kilkuletniego pobytu w japońskim więzieniu dla naćpania się, poza tym to, że w filmie łatwo było ogarnąć dropsy, to nie znaczy że tak samo będzie naprawdę.
Lubisz koks?
  • 356 / 69 / 0
z tego co wiem handlem narkotykami zajmuja sie tamtejsze gangi yakuzy (to sie odmienia?)
  • 1040 / 150 / 0
Zgadza się i w miarę upływu czasu sprzedają coraz więcej narkotyków. Kiedyś to było nie do pomyślenia, bo kultura Japonii wyraźnie piętnuje osoby nadużywające jako słabych mężczyzn, obywateli, ale teraz się wszystko zmieniło.

https://www.japantimes.co.jp/news/2020/ ... rugs-2019/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.