21 listopada 2024loled pisze: Ile teraz kosztuje tak:
pestka
madzia
liść pregabaliny
liść klonów
liść alpry
MDMA- tab/kryształ
Wszystko ogarniane w WWA bez kontaktów. Jak wyglądają ceny?
Tak z ciekawości wie ktoś po ile chodzi ketamina na ulicy?
25 listopada 2024Retrowirus pisze: Ile za paczkę dorety 650+75?
90 tab ok. 200zł
21 listopada 2024loled pisze: Ile teraz kosztuje tak:
pestka
madzia
liść pregabaliny
liść klonów
liść alpry
MDMA- tab/kryształ
Wszystko ogarniane w WWA bez kontaktów. Jak wyglądają ceny?
klony 2mg 30 tab ok 100zł
alpra 1mg 15tab ok 43zł
MDMA kryształ na ulicy około 120zł/g a u vendorów okolo 45zł/g
MDMA tab na ulicy okolo 30zł/tab u vendorów 8zł/tab
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
alpra 1 mg 30 tabletek to ok 130- 150 zł i w gore
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jak zaczynałem i miałem lat kilkanaście to 450 mg / 30 tabl. stało za 4,20 zł lub coś w okolicach. Co za kraj.
Miasto 6k ludzi - od 16.99zł do 17.99zł
Miasto 20k ludzi - od 16.99zł do 18.99zł
Miasto 200k ludzi - od 16.99zł do 21.99zł
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
wczorajDobryWujas pisze: A po ile u Was stoi Thiocodin? Oczywiście pytam o tabletki 16 sztuk. Bo różnice w poszczególnych miastach są na prawdę spore i u mnie wyglądają tak:
Miasto 6k ludzi - od 16.99zł do 17.99zł
Miasto 20k ludzi - od 16.99zł do 18.99zł
Miasto 200k ludzi - od 16.99zł do 21.99zł
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD
Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.