Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Z ciekawości.

10ml ampuła midazolamu 5mg/ml - ile można wołać? Zakładając czysto teoretycznie, że towar czysty jak łza, z długą datą.
  • 268 / 82 / 0
Dobra, glupie pytanie, ale zetki to nie moj temat, a jest opcja przytulic kilka op. Onirex 10mg. Po Ile to lata na ulicy mniej wiecej, ale tak realnie, nie jak ceny z telegrama, gdzie niektorych juz dobrze pojebalo i niebawem klony chyba na cwiartki beda kroic i gonic po dychu. Cala tabsa w promce 50 a jak... Machnalbym moze za cos sensowniejszego, ale punkt odniesienia potrzebuje.

Przeniesiono ~ Atro
  • 5774 / 1181 / 43
130pln za paczkę relanium ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 100 / 8 / 0
@london5 Dobra cena jak najbardziej
  • 268 / 82 / 0
No bez zartow, 80 max, londi jak nie masz opcji wysepic od magika to sie zgadaj z jakims dziadkiem alkoholikiem, jemu wypisza spokojnie ze 2 paki/mc a sie dogadacie taniej sporo.
  • 5774 / 1181 / 43
Tak zrobiłem.
Za darmochę Genoptin 5mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 580 / 105 / 0
rolki 5mg koło stówki to taka standard cena. Powyżej to juz trochę sporo
:tabletki:
  • 358 / 35 / 6
Ile wołać za Concerte 36 ? ( Tak najniższa cena , nie żeby zedrzeć ,ale też realną bo jak za tanio powiem , to ktoś pomyśli że wałek )

I ewentualnie Atomoksetyne i Pregabaline ,bo mi się dziwny zapas zrobił 🫣 a Concerte zamieniłam na Medikinet ...wiem , że niektórzy wolą Concerte ,która ciężko dostać .
🤔
  • 363 / 94 / 0
@Shrank23
100 zł za blister, 250 za paczkę, 2000 za 10 paczek %-D
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 770 / 176 / 0
A Oxydolorki 10mg (paka)? Dałem 130zł. Może być cena?
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.