Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Z ciekawości.

10ml ampuła midazolamu 5mg/ml - ile można wołać? Zakładając czysto teoretycznie, że towar czysty jak łza, z długą datą.
  • 616 / 148 / 0
Dobra, glupie pytanie, ale zetki to nie moj temat, a jest opcja przytulic kilka op. Onirex 10mg. Po Ile to lata na ulicy mniej wiecej, ale tak realnie, nie jak ceny z telegrama, gdzie niektorych juz dobrze pojebalo i niebawem klony chyba na cwiartki beda kroic i gonic po dychu. Cala tabsa w promce 50 a jak... Machnalbym moze za cos sensowniejszego, ale punkt odniesienia potrzebuje.

Przeniesiono ~ Atro
  • 5975 / 1234 / 43
130pln za paczkę relanium ?
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 8 / 0
@london5 Dobra cena jak najbardziej
  • 616 / 148 / 0
No bez zartow, 80 max, londi jak nie masz opcji wysepic od magika to sie zgadaj z jakims dziadkiem alkoholikiem, jemu wypisza spokojnie ze 2 paki/mc a sie dogadacie taniej sporo.
  • 5975 / 1234 / 43
Tak zrobiłem.
Za darmochę Genoptin 5mg.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 706 / 136 / 0
rolki 5mg koło stówki to taka standard cena. Powyżej to juz trochę sporo
:tabletki:
  • 375 / 37 / 6
Ile wołać za Concerte 36 ? ( Tak najniższa cena , nie żeby zedrzeć ,ale też realną bo jak za tanio powiem , to ktoś pomyśli że wałek )

I ewentualnie Atomoksetyne i Pregabaline ,bo mi się dziwny zapas zrobił 🫣 a Concerte zamieniłam na Medikinet ...wiem , że niektórzy wolą Concerte ,która ciężko dostać .
🤔
  • 367 / 94 / 0
@Shrank23
100 zł za blister, 250 za paczkę, 2000 za 10 paczek %-D
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 1020 / 244 / 0
A Oxydolorki 10mg (paka)? Dałem 130zł. Może być cena?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.