Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 113 / 2 / 0
cut. Offtop

Ile kosztuje hasz średniej klasy?
  • 2873 / 298 / 0
damianssj661 pisze:

Ile kosztuje hasz średniej klasy?
U mnie cena taka sama jak za zwykłe palenie.

A w holandii w cofikach np. palenia taniej niż 10euro nie widziałem za gram, za to hasz i za 8 można było dostać.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 31 / 1 / 0
Ile kosztuje 4-AcO-DMT (0.1 i 0.5g) od sprawdzonego vendora?
  • 418 / 1 / 0
100mg około 80/90zl
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 137 / 29 / 0
100mg 4-AcO-DMT kupisz już za 76,5zł przynajmniej ja widziałem takie ceny. Może jest taniej ale nie sprawdzałem.
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Ile powinien kosztować uczciwy 1 gram meth ?
  • 87 / 2 / 0
bohdan30 pisze:
Ile powinien kosztować uczciwy 1 gram meth ?
180-200zl
  • 3898 / 238 / 13
1g rac-meth: 150-200pln
1g S-meth: 200-300pln

Mowa o uczciwym.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 343 / 8 / 0
To by sie zgadzało...

W pervitin'ie jest, która? Strzelam, że racemat...
  • 3898 / 238 / 13
Pewnie jak kto zrobi (rozumiem, że Pervitin to nazwa slangowa, a nie nazwa handlowa leku z czasów wojennych) ;). Z tego co czytałem na stronach CBŚ w przypadkach dekonspiracji wytwórni mety zazwyczaj psy znajdują całą masę leków OTC zawierające pseudoefedrynę - w farmaceutykach w Polsce (pewnie w państwach ościennych też o ile nawet nie na całym świecie) używana jest TYLKO (1S, 2S)pseudoefedryna, z której ZAWSZE wychodzi S-meth. No ale też nie można wykluczać syntezy z p2p (fenyloaceton), która jest tańsza, a z której wychodzi racemat.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.