Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 113 / 2 / 0
cut. Offtop

Ile kosztuje hasz średniej klasy?
  • 2873 / 298 / 0
damianssj661 pisze:

Ile kosztuje hasz średniej klasy?
U mnie cena taka sama jak za zwykłe palenie.

A w holandii w cofikach np. palenia taniej niż 10euro nie widziałem za gram, za to hasz i za 8 można było dostać.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 31 / 1 / 0
Ile kosztuje 4-AcO-DMT (0.1 i 0.5g) od sprawdzonego vendora?
  • 418 / 1 / 0
100mg około 80/90zl
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 137 / 29 / 0
100mg 4-AcO-DMT kupisz już za 76,5zł przynajmniej ja widziałem takie ceny. Może jest taniej ale nie sprawdzałem.
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Ile powinien kosztować uczciwy 1 gram meth ?
  • 87 / 2 / 0
bohdan30 pisze:
Ile powinien kosztować uczciwy 1 gram meth ?
180-200zl
  • 3898 / 238 / 13
1g rac-meth: 150-200pln
1g S-meth: 200-300pln

Mowa o uczciwym.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 343 / 8 / 0
To by sie zgadzało...

W pervitin'ie jest, która? Strzelam, że racemat...
  • 3898 / 238 / 13
Pewnie jak kto zrobi (rozumiem, że Pervitin to nazwa slangowa, a nie nazwa handlowa leku z czasów wojennych) ;). Z tego co czytałem na stronach CBŚ w przypadkach dekonspiracji wytwórni mety zazwyczaj psy znajdują całą masę leków OTC zawierające pseudoefedrynę - w farmaceutykach w Polsce (pewnie w państwach ościennych też o ile nawet nie na całym świecie) używana jest TYLKO (1S, 2S)pseudoefedryna, z której ZAWSZE wychodzi S-meth. No ale też nie można wykluczać syntezy z p2p (fenyloaceton), która jest tańsza, a z której wychodzi racemat.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.