ODPOWIEDZ
  • 363 / 51 / 0
Widać, że doświadczony z Ciebie wojownik bo na twoją wagę nie powinieneś brać więcej niż 150 ale coś czuje, że wtedy to nawet by Cie nie ruszyło :P

Nie mniej jak człowiek bierze dość często Mke.. (wiecej niż raz miesiacu) to później efekty przy braniu mogą być dość różne. Sam ostatnio niestety przeholowałem i dosłownie MUSZE sie zregenerować odstawiając na długi okres mke. No niesety organizm już nie 20 latka XD - Cale szczescie, ze nic innego nie biore.
Cogito ergo sum
  • 4 / / 0
Wiesz co chyba mam jednak wieksza tolerancje, bo pamietam, że za pierwszym razem właśnie kolega mi zaproponował 150 i coś tam mnie posmyralo, ale nic szczególnego, dopiero właśnie dorzutka drugie 150 zadziałała wtedy idealnie. Nie uważam się za wprawionego wojownika. Ostatnio w styczniu jakoś dropsy leciały, więc receptory po 4 miesiacach zdarzyły się już w jakims stopniu zregenerowac. W każdym razie następny raz będę jednak robil większe przerwy pomiędzy dorzutka, albo zacznę od 180-200.
  • 1 / / 0
Ja jak pierwszy raz brąłem pixy jakies tam zielone angry birds to byla euforia speed tego typu podobno dawka 150mg. a potem przy dawkach deklarowanych 200-300mg jakies chore halucynacje wizualne np. sciany w miesjach przejsc ludziom sie maski na twarzy pojawialy, widzialem doslownie wystep jakichs dzieci, albo sie ludzie w klocki lego zamieniali. co dziwne bylem w stanie je odroznic od rzeczywistosci po kilku sekundach a faza zawsze jakos w okolicach 3h trwa a potem zjebka spac sie chce i wogóle. i sie tak zastanawiam cos jest ze mną nie tak czy moze z tym co biore bo ilu osob bym nie zpaytal nikt takich halucynacji jak ja nie mial mimo brania emki od dluzszego czasu (mam na mysli moc halucynacji). a z tego co zdązylem sam sie "dowiedziec" to poprostu łeb mi sie przegrzewa. a te halucynacje to na rejwach takie mocne tylko normalnie to jakies znaczki czy falujący obraz.
  • 363 / 51 / 0
Po sposobie twojej wypowiedzi mam wrażenie, że mka to chyba tylko dodatek do reszty co bierzesz? Z łapką na sercu?
Cogito ergo sum
  • 137 / 10 / 0
Łooo ja po MDMA kiedyś miałem jednego z najgorszych bad tripów w życiu. Fakt pomieszałem trochę substancji: legitne pixy punishery, duże dawki THC w postaci ciastek, feta (na niej w tedy byłem w ciagu) I ogromne ilości alko. Jak mnie wypierdzieliło.... czułem że wychodzę z ciała, tracę kontrolę nad sobą, mocna derealizacja, zalewające mnie poty, milion myśli na raz, atak paniki. Przez kolejne kilka dni chodziłem jak zombiee i musiałem udać się do psychiatry i spowrotem zacząć przyjmować leki na nerwice.
  • 1 / 1 / 0
po 12 h na cmc poprawiłem pixa na MDMA i tez krzywa faze złapałem. mocny stan lekowy. bałem sie wyjsc do sklepu do ludzi. miałem wrażenie ze kazdy widzi ze jestem porobiony i dziwnie sie zachowuje. od tamtej pory nie mieszam xd
  • 19 / 1 / 0
15 kwietnia 2025D4RKJOY pisze:
Nie mniej jak człowiek bierze dość często Mke.. (wiecej niż raz miesiacu) to później efekty przy braniu mogą być dość różne. Sam ostatnio niestety przeholowałem i dosłownie MUSZE sie zregenerować odstawiając na długi okres mke. No niesety organizm już nie 20 latka XD - Cale szczescie, ze nic innego nie biore.
To prawda, czasu nie oszukasz... po ostatnim locie z emką (w sumie niedużo, ale przez kilka dni ok 100-180 mg) przez kolejne kilka tygodni nie mogłem dość do siebie w kontekście poziomu serotoniny i możliwości skupienia się na czymkolwiek - wydajność w pracy jakies minus 50% - dobrze, że zanim pozwalam sobie na takie loty (świadom późniejszych skutków) staram się nadgonić i wyprzedzić robotę o przynajmniej 3-6 tygodni xD.
Btw. jakiego typu naturalną suplementacje stosujecie na podbicie serotoniny po ciągu? Lub jakiego typu leki bez recepty? No i rzecz jasna ile mniej więcej czasu może trwać odbudowa (wiem, że to kwestia indywidualna+cała masa innych zmiennych, ale chociaż na oko - czy raczej mówimy o 2-3 dniach, czy 2-3 miesiącach)
  • 277 / 41 / 0
Zdecydowanie bardziej 2-3 miesiące niż 2-3 dni %-D Nie bierzcie tego dzień po dniu! Ja kiedyś wziąłem 100 mg i tydzień później znowu 100 mg - odczułem obniżony poziom serotoniny przez kolejny miesiąc czy nawet dwa tak więc ostrożnie.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 3536 / 577 / 1
Tak tak, przerwy muszą być.
Jak się bierze od święta to nawet szczególnie nie ma obniżenia nastroju.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 19 / 1 / 0
Ok, jest w tym sens i logika żeby nie zarzucać dzień po dniu :P. A jak w takim razie do poziomu serotoniny ma się zarzucenie w kolejny dzień koksu? Też będzie mocno go zbijać? No i w jaki sposób można przywrócić serotoninę po zakończeniu lotów?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.