ODPOWIEDZ
  • 322 / 2 / 0
Byłem miesiąc - sam nie wiem czy polecam czy nie, medycznie nic mi to nie dało, ale paru fajnych ludzi poznałem (i paru niebezpiecznych też). Na wstępie badanie moczu i krwi pod kątem substancji - nie wiem czy to reguła w szpitalach. Wykryli mi benzo, ale w papierach od mojego psychiatry miałem zapisane że przyjmuję doraźnie, więc dyskusji na ten temat nie było. Generalnie fajnie, na wieczór zolpidem albo zopiklon, co kto lubi, w dzień jak cię coś zdenerwuje to najpierw próbowali załatwić sprawę neuroleptykiem, ale potem bez problemu dawali lorafen. Byłem w pokoju z jednym uzależnionym od benzo (miał to w papierach), i dostawał średnio 4 lorki dziennie, zawsze z komentarzem "powinien pan ograniczać". Jak trafiłem tam? Psychoza spowodowana przez stres, wyszedłem z domu i nie wróciłem, i nie bardzo potrafiłem powiedzieć co się ze mną działo. W sumie nie mam podstaw by twierdzić że w tle tej sytuacji były dragi.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 272 / 6 / 0
Walić, ciągi mixy oporowo. Prędziej czy pózniej samo przyjdzie.

Porada niezbyt bezpieczna dla zdrowia.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 7 / 0
Napisz w necie że chcesz magika zrobić sami przyjadą po kilku godzinach.
  • 1319 / 335 / 12
Trzeba wydłubać oko z lalki-zabawki i wsadzić je sobie w dupe. Następnie należy udać sie do przychodni i powiedzieć, że coś niepokojącego dzieje sie z naszym odbytem. Gdy lekarz każe zdjąć spodnie i sie wypiąć żeby tam zajrzeć należy krzyknąć -WIDZE CIE! %-D

Sposób sprawdzony, można również stosować w przypadku komisji wojskowej :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2966 / 1601 / 35
Jak Popek on z kasą jeździł po wszystkich psychiatrykach aż zaczął drzeć mordę i trafił.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1 / / 0
Chęć samobója wystarczy, jak jest się dobrym aktorem i zacznie się stresowo zachowywać to jeszcze coś podadzą
  • 120 / 31 / 0
Różne są sposoby, polecam okaleczenie się to przybija ci próbę samobójczą, wtedy łatwiej.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.