Jak najłatwiej dostać się na jakiś miesiąc albo lepiej do szpitala psychiatrycznego?
Najlepiej prywatny psychiatra pewnie? Tylko co mówić, żeby również leki mi dobre dostosowali - benzo. Koleżanka na depresję siedziała w psycho, ale tylko dwa tygodnie...
@kacyk - A jaki szpital byś polecił, jest ten w Bełchatowie? Powiedz co dokładnie mówić, albo chociaż mniej więcej. Może, że słyszę głosy, które każą mi się zabić i tak jak mówiłeś polecili mi ten szpital?
I ile tam byłeś?
Oczywiście im gwałtowniejsza technika tym lepiej, musisz jednak dobrze wyczaić moment w którym się wieszasz. Tak, żeby zdążyli cię uratować :-D
1. Wbiegnij nago do kościoła krzycząc " Tak szatanie mój panie, wolę twą czynię" nasraj na ołtarz i kałem narysuj na podłodze pentagram oczywiście odwrócony.
2.Wsiądź do autobusu zacznij do siebie gadać "Nie nie mów tak do mnie" , "nie zrobię tego", " Głosy w mojej głowie uciszcie się błagam", " Nie wytrzymam muszę" wyjmij nóź, rozbierz się do rosołu i zacznij ciąć ciało, bryzgaj krwią na wszystkich i wszystko dookoła. Jak przyjdzie policja gadaj do siebie cały czas.
Jak się nie sprawdzi zawszę mogę wymyślić coś innego ;]
Powiedzcie mi jeszcze ile wynosi renta, za chorobę psychiczną. Trudno takie coś dostać? Da radę pozorować?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.